Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:47 | February 12, 2018

SUNSET DREAM

Our first sunset in Jamaica – boat, live jamaican music and the most beautiful sunset. <3

Åh vad jag längtar tillbaka till den här kvällen, det var så fantastiskt vackert. Vi hade plåtat hela dagen och hade sista bilderna på båten, så när vi var klara firade vi med mat, drinkar och bad från båten! Hur underbart sätt att avsluta en lång dag? Det bästa sättet. ;-) Efter några timmar började vi röra oss tillbaka och det var precis när solnedgången började… Ni vet ju hur svag jag är för solnedgångar, tycker att det är så magiskt på något sätt. Det spelades live-musik med sång och trummor (reggae-musik), vi satt på näten på båten och sjön med. När vi kom fram var vi alla på så gott humör så middagen på kvällen var riktigt mysig. :-) Vi var verkligen ett härligt gäng på den här resan, några bekanta ansikten men också några nya. Jag älskar att lära känna nya människor, speciellt när alla är så fantastiska! TACK Nelly för en underbar resa, det är alltid lika härligt. Nu ska jag stänga ner datorn och kolla på något på tv, har inte bestämt vad ännu… PUSS <3

//Oh I long back to this night, it was so incredibly beautiful. We’d been shooting all day and had the last pictures on the boat, so when we were done we celebrated with food, drinks and jumps from the boat! How nice to end a long day like this? The best way. ;-) After a few hours we started to cruise back and it was right when sunset started… You know how weak I am when it comes to sunset, I just think it’s something magical with it. They played live music with singing and drums (reggae music), we sat on the net on the boat and sang along. When we arrived to land we were all in such a good mood so dinner that night was so cozy. :-) We were such a nice group this trip, some familiar faces but also some new ones. I love to get to know new people, especially when they’re all so amazing! THANKS Nelly for an incredible trip, they’re always so nice. Now I’m gonna close down my computer and watch tv, not sure what to watch yet… HUGS <3


17 kommentarer17 kommentarer om “SUNSET DREAM”

  WOW WOW WOW ?? alltså Janni, dina bilder är så fantastiska! Kan inte du göra ett uppdaterat hur du redigerar dina bloggbilder? Hade vart sjukt uppskattat! Tycker du har uppdaterat hur du redigerat det senaste sjukt mycket, på ett bra sätt! Dina bilder blir bara bättre och bättre så please dela med dig ??? http://WWW.NOUW.COM/MAWL

  Reply

  WOW WOW WOW ?? alltså Janni, dina bilder är så fantastiska! Kan inte du göra ett uppdaterat hur du redigerar dina bloggbilder? Hade vart sjukt uppskattat! Tycker du har uppdaterat hur du redigerat det senaste sjukt mycket, på ett bra sätt! Dina bilder blir bara bättre och bättre så please dela med dig ??? http://WWW.NOUW.COM/MAWL

  Reply

  Men TACK sötnos! <3 Jag provar mig bara fram, gör så olika varje gång så kan liksom inte visa haha! Allt beror på ljus osv... MEN - jag ska sätta mig och fixa några filter tänkte jag! Kraam!

  Reply

  Hej! Jag och min syster ska till Marbella i början på mars och undrar om du har några grymma tips att dela med dig av? Typ bra restauranger, barer, bra shopping, något vi inte får missa etc.? :) Vore guld värt med lite tips från någon som verkligen kan stället! <3

  Reply

  Hmm så svårt, jag har liksom inga nya ställen att tipsa om! Kolla min vlogg jag gjort med mina favoritställen i Marbella – den gällen än! :-) Kram!

  Reply

  Hello Janni. I´m just leaving a comment to let you know that I just started reading your blog, and that I L-O-V-E you. I seriously spent 4 hours yesterday just looking at your youtube channel, haha. You are so inspiring! And one question – do you still use the foreo cleanser?

  Hugs and kisses from Norway <3

  Reply

  Naaw, thanks babe! <3 That makes me so so happy! I use it and I'm obsessed, I never feel so clean as when I use it haha! Xx

  Reply

  Thanks steph! I know they can be a bit price ? but good we can do all at home!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här