Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:58 | February 13, 2018

BTS JAMAICA PHOTOSHOOT

Some bts-moments from our Nelly-shoot in Jamaica. <3

God morgon hjärtan! Hoppas allt är toppen med er. :-) Jag mår bra, men sover som en galning haha! Jag tänker ju att jetlagen blir lättare om jag lägger mig tidigt (21.30), men jag vaknar ju inte så tidigt som jag tror att jag ska… Lite skönt att kunna sova på morgonen däremot, jag är inte van vid det. ;-) Här är lite behind the scenes från Nelly-plåtningarna, vi hann göra så mycket! Plåta i huset, på en marknad, på en båt, i djungeln, vid ett vattenfall osv osv. Kampanjen kommer om ca 2 veckor, så då får ni se resultatet. Då länkar jag alla plagg också, då har allt kommit in nämligen. :-) Planen för dagen är redigera vlogg, tvätta allt från resan och gå en promenad. Typ det. Skönt när man är hemma själv i några dagar och kan ta tag i sånt! PUSS, hörs sen <3

//Good morning loves! Hope all is great. :-) I feel good, but I sleep like crazy haha! I’m thinking that the jetlag should disappear if I go to bed early (9.30 pm), but I don’t wake up as early as I think I will… Pretty nice to be able to sleep in the morning though, I’m not used to that. ;-) Here are some behind the scenes from the Nelly-shoot, we did so many different things! We shot in the house, at a market, on a boat, in the jungle, by a waterfall etc etc. The campaign will be live in about 2 weeks, so then you’ll see the result. I will link all the pieces by then too, they will be in stock by then. :-) The plan for the day is to edit a vlog, do laundry from the trip and go for a walk. That’s about it. Nice to be home alone for a few days and do things like that! HUGS, talk later <3


13 kommentarer13 kommentarer om “BTS JAMAICA PHOTOSHOOT”

  Hej! Den gröna långärmade toppen, v-ringad. Vart har du köpt den? Tror du hade den (eller liknande) i din Tulumvlogg också. Frågade då med men inte sett du svarat på några frågor på ett tag. Förstår du haft fullt upp. Skulle uppskatta svar jättemycket. :)

  Reply

  Hej fina! Den är från Nelly, men ganska gammal… :-( Kram!!

  Reply

  Hiii! In your Tulum vlog you were wearing such a cool sweater to dinner at Loco(?), a black one, where is it from? ? Love your blog, style and looks, and of course your vlogs! Xo C

  Reply

  Amazing pictures! Jamaica looks stunning❤️ Are these pictures taken with your Leica or is this the new camera Jon has been talking about in your Tulum vlog?.? obsessed with that quality! Please let me know❤️

  Reply

  This is with the new Lumix G9, but I haven’t let go fully of my Leica yet haha! Kinda missed it on the trip but I’m learning to love the new one. ;-) Xx

  Reply

  The Nelly campaigns always come out looking so good. Can’t wait for you to share the final product with us.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här