Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:53 | February 12, 2018

JAMAICA

My view when I flew to Jamaica, and snaps from our villa. <3

I’m wearing: Swimsuit here!/ Vero Moda jacket (here!), Nelly dress (here!), Adidas shoes (here!)  – adlinks

God morgon babes! Jetlagen är värre än någonsin och jag känner mig seg typ hela dagarna, mysigt va? Haha! Jag ska ta mig ut på en promenad snart och sen tänkte jag träna, förhoppningsvis ger det mig energi. Jag har filmat två vloggar på Jamaica så vill börja redigera iallafall en. :-) Här kommer lite bilder från första dagen – hur vackert när jag flög in till Jamaica? Såklart kom det ett litet sjöflygplan när jag drog fram kameran. Villan vi bodde i var helt galen, jag skulle nog kalla det slott… Vi alla hade varsitt rum, vi hade en stor pool och så hade vi ett biorum som vi tyvärr aldrig använde. Det får bli nästa gång! ;-) Även om jag har haft två fantastiska veckor i både Mexico och Jamaica så är det väldigt skönt att vara hemma. Sova i min egna säng och laga mat igen, har saknat det. Tänkte gå och storhandla idag också så jag kan laga massa gott. :-) Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! My jetlag is worse than ever and I feel tired all day, sounds cozy right? Haha! I will head out for a walk soon and then I’m planning to work out, hopefully that will give me some energy. I’ve filmed two vlogs in Jamaica so I want to edit at least one. :-) Here are some pics from our first day – how pretty when I flew in towards Jamaica? Of course a seaplane flew around when I took my camera. The villa we stayed in was insane, I would probably call it a castle… We all had our own room, we had a huge pool and also a cinema room that we never used unfortunately. Next time! ;-) Even if I’ve had two amazing weeks in both Mexico and Jamaica it was great to come home. Sleep in my own bed a cook food again, I’ve missed that. I’m planning to go grocery shopping big time today so I can cook lots of good food. :-) Talk later, HUGS <3


12 kommentarer12 kommentarer om “JAMAICA”

  Sounds like you had such a good time, you are super lucky♥️

  Reply

  Så fina bilder! Vore kul om du kunde göra “‘min dag i bilder”-inlägg :) <3

  Reply

  Wow så härlig den randiga klänningen är!!

  Reply

  men hjälp. Det här är så jävla bra dagdrömmeri för mig just nu!! Keep it coming pleeease ;)

  Reply

  Love that you paired the dusty pink color jacket and shoes with the striped dress. Never would have thought of that color combo but it looks cool!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här