Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:00 | September 20, 2017

NYC VLOG 2

My second and last vlog from NYC and fashion week! <3

Här kommer en till vlogg från NYC, och det är den sista jag filmade. :-) Hittade äntligen tid till att redigera när jag flög till London och idag när jag flög till Milano. Vi gick på en visning, åt massa mat (och här får ni två tips också) och hade en härlig dag i NYC. Jag kommer sätta ihop en liten guide till er från New York, jag ska bara hinna sätta mig och tänka på alla ställen jag gick till och gillade. :-) Hoppas ni gillar vloggen, jag ska filma en här i Milano också. Jag kör fashion week report helt enkelt, haha! Idag har jag sprungit runt halva Milano och haft fittings och möten, superkul och härligt att vara tillbaka. Det har varit blå himmel vilket gjorde dagen ännu bättre, och det ser ut som om det ska hålla i sig. YES! <3 Nu ska jag ta en dusch och sen ska Allegra och jag ut och äta middag, dricka ett glas vin och gå på ett event. Hörs imorgon, puss och kram <3

//Here’s another vlog from NYC, and the last one I filmed. :-) I finally found time to edit when I flew to London and today when I flew to Milan. We went to a show, had lots of food (and in this one I give you two tips too) and had a great day in NYC. I will put together a guide for you from New York, I just haven’t had the time to sit down and think about the places I went to and liked. :-) Hope you like the vlog, I will make another one here from Milan. I’m doing fashion week reports, haha! Today I’ve been running around half of Milan for fittings and meetings, super fun and it feels great to be back. It’s been blue sky which made this day even better, and it looks like it’s gonna stay like this. YES! <3 Now I’m gonna have a shower and then Allegra and I will head out for dinner, have a glass of wine and go to an event. Talk tomorrow, kisses and hugs <3


8 kommentarer8 kommentarer om “NYC VLOG 2”

  hey janni
  LOVED both the blog and the vlog as well <3
  keep up the good work love <3 ;*
  and plz more vlogs
  xo

  Reply

  You look gorgeous! please Can you tell where did you get your black sunglasses?

  Reply

  Hey Janni
  Where is the blazer/jacket from? I really love it!
  Big kisses from Denmark
  Caroline

  Reply

  Hej! Älskar dina vloggar och din blogg. Ska till New York i sommar har du några tips på matställen och annat? Ha en trevlig helg:)<3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här