Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:19 | March 21, 2018

BEACH VIBES ONLY

Postcard from Sri Lanka <3 (ps. internet is not working with me today…)

Heej hjärtan! Jag har kämpat med nätet idag, haha! Allt funkar förutom att ladda upp bilder, jag försökte en timme imorse innan surfing att ladda upp men det blev bara error. La ifrån mig datorn och drog ut och surfade istället, kändes som det var mer rätt på ett sånt här ställe. ;-) Nu har jag försökt i ca en timme till och tillslut fick jag göra bilden liten, och då funkade det äntligen. En bild bara dock, men det får räcka för idag. Vi har det super här, den här dagen känns som två långa dagar. Vi vaknar så tidigt så man hinner med så mycket, vilket jag älskar. Idag har vi surfat, solat, badat, gått strandpromenad, yogat en timme, vloggat och nu kom vi precis hem från en middag på restaurang. Så härlig dag och nu är jag helt slut, man blir så slut av värmen här och av att konstant svettas. Klagar absolut inte dock, finns det något bättre än att gå och lägga sig när man är riktigt trött? Svar nej på den frågan. ;-) Här är en bild från stranden vi bor på, det här är alltså ca 30 sek från villan vi bor i. Det är verkligen som en dröm, och Sri Lanka har visat sig vara mycket finare än jag trodde. Nu blir det sängen, hörs imorgon! PUSS <3

//Hey loves! I’ve been fighting with internet today, haha! Everything works except uploading pictures, I tried one hour this morning before surfing but I just got “error”. I put down the computer and went out to surf instead, felt like the right thing to do in a place like this. ;-) Now I’ve tried for one more hour and in the end I made the picture small, and it finally worked. Just one pic though, but that will have to do for today. We have the best time here, this day feels like it’s been two days. We always wake up so early so you have time to do so much, which I love. Today we’ve been surfing, been in the water, tanned, been out for a beach walk, did yoga for an hour, vlogged and now we just got back from dinner at a restaurant. Such a nice day and I’m totally exhausted now, you get so tired from the heat here and from sweating constantly. I’m not complaining at all though, is there anything better than going to bed when you’re super tired? The answer is no. ;-) Here’s a pic from the beach we’re staying at, this is 30 sec from the villa we live in. It’s truly a dream, and Sri Lanka is so much more beautiful than I thought. Now it’s time for bed, talk tomorrow! HUGS <3


11 kommentarer11 kommentarer om “BEACH VIBES ONLY”

  Vi har supersnabbt internet på cafét på Ceylon Sliders! Borde funka att ladda upp vlogs också! Just sayin! :)

  Reply

  Fyfasen vilken härlig dag det lät som! Här blåser/snöar det om vartannat och allt är grått grått grått.. Längtar till sommar och värme!

  Reply

  Hej! Läst din blogg i flera år nu och tröttnar aldrig på de underbara bilderna från alla dina resor? Det skulle vara så roligt och intressant om du listar dina topp 10 Resemål eller liknande! Så man kan få tips till egna resor! Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här