Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:49 | March 16, 2018

TOUCHDOWN STOCKHOLM

A random pic from Dubai, wearing something similar today but with pants. ;-)

Hej hjärtan! Den här gången från Nobis hotell i Stockholm. :-) Vi lämnade Marbella vid 5 imorse, flög hit och nu är vi bara inne på hotellrummet och släpper av väskorna. Jag har mötes-maraton som börjar klockan 13, så om jag har tur blir jag inte så sen haha! Ville kika in här innan det, jag brukar ju alltid posta något här på morgonen så ingen av er blir oroliga. ;-) Jag kör på en liknande look som ovan idag fast med jacka och byxor, ska försöka fota av den senare om solen stannar. Vi landade i snökaos och kom in till city där solen skiner. Skönt! :-) Nu måste jag springa, jag hatar att vara sen. Är jag en minut sen brukar jag smsa, lite fun fact om mig haha! PUSS <3

//Hey loves! This time from Nobis hotel in Stockholm. :-) We left Marbella 5 this morning, flew here and now we’re just at the hotel to drop off bags. I have a meeting marathon today and it starts at 1pm, so if I’m lucky I won’t be that late haha! Just wanted to check in here before that, I usually always post in the morning so no one of you guys gets worried. ;-) I’m wearing a similar look as above today but with a jacket and pants, I will try to shoot it later if the sun stays. We landed in a snow storm and arrived to the city where the sun is shining. Nice! :-) Now I have to run, I hate being late. If I’m one minute late I usually text, a fun fact about me haha! HUGS <3


7 kommentarer7 kommentarer om “TOUCHDOWN STOCKHOLM”

  I hope that at least one of your meetings is related to wedding dress fittings?!
  Greetings from Switzerland!

  Reply

  Hej Janni! Om några veckor åker jag till New York. Du har gett många fina tips i blogg och vlogg men vad får man absolut inte missa? Då menar jag restaurang, frukost, brunch, lunch, middag, drinkar, ställen med härlig vibe. Klart att maten ska smaka men känslan är för oss viktigare =)

  Reply

  Du måste prova hotellet Etthem.se nästa gång du och Jon är inStockholm. Helt klart stans bästa hotell. Och det mysigaste o mest intima. Vill ni ha glam, testa Downtown Camper på Brunkebergs torg.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här