Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:05 | December 13, 2017

TEDDY COAT

H&M jacket/ Bik Bok sweater (here!)/ Nelly pants (here!)/ Polene bag/ Henry Kole shoes  – adlinks

God morgon babes! Hoppas ni har en fin morgon. Vi såg en så fin soluppgång imorse, att vakna till en rosa/orange himmel alltså. <3 Bästa som finns! Här är min outfit från igår, fotat lite snabbt. ;-) Vi var ju på julmarknaden och jag har lärt mig att det kan bli kallt på kvällarna här när solen går ner, så Jon var lite avis på min jacka haha! Han hade bara en tunn jacka, när vi gick hemifrån var det ganska varmt nämligen. Jag kände mig lite färglös så i sista sekund blev det mina rosa boots som jag visade förut, älskar dom! Så sköna att gå i. Kan vi prata lite om den här tröjan också, jag har sett så många frågor om den. Det är min absoluta favorit, jag har använt den så mycket! Nu ska jag hjälpa Jon att packa med sig allt, han åker idag och ska iväg och åka skidor i Kanada. Jag stannar hemma i några dagar innan vi ska iväg på julfirande. :-) Puss, hörs sen <3

//Good morning babes! Hope you’re having a nice morning. We saw such a nice sunrise this morning, to wake up to a pink/orange sky. <3 The best thing there is! Here’s my outfit from yesterday, we shot it quickly. ;-) We went to the Christmas market as I mentioned and I’ve learnt that it can get cold here at night when the sun goes down, so Jon was pretty jealous of my jacket haha! He wore a thin one, when we left the apartment it was pretty warm. I felt a bit non color so I put on my pink boots last minute, the ones that I showed you guys before, I love them! So comfy to walk in. Can we talk a bit about this sweater too, I’ve seen lots of questions about it. It’s my absolute favorite, I’ve used it so much! Now I’m gonna help Jon packing so he brings everything he needs, he’s leaving today to go ski in Canada. I’m gonna stay at home before we’re off for Christmas celebrations. :-) Hugs, talk later <3


16 kommentarer16 kommentarer om “TEDDY COAT”

  Men guuud så snygga bilder!! Älskar jackan!!❣️

  Reply

  Hej!❤ Blev kääär i din jacka men hittar den inte på h&ms hemsida :(. Hur får man tag på den??

  Reply

  Då kanske den är slut… :-( Kolla i butik annars, kanske du har tur och det finns någon kvar! Kram!

  Reply

  Love the colors! Everything is super awesome :))

  Reply

  Hur går det med lägenhetesletandet i Monaco? Är det pausat tills vidare kanske? :-)

  Reply

  Vi kollar och kollar, men det finns inget bra just nu då det byggs om så mycket i Monaco, så det som finns är precis vid alla byggarbetsplatser… :-( Vi trivs i lägenheten så vi stressar inte, hittar vi något bra flyttar vi men kan även bo kvar. Ska iväg och kolla på en i veckan, så vi får se! :-) Kram!

  Reply

  I LOVE this outfit and all your others❤️ I can’t find the jacket anywhere it’s sold out?

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.