Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:50 | November 25, 2017

JOSHUA TREE WALK

Walking and exploring Joshua Tree National Park. Both wearing Gymshark (my outfit is sold out…).

Hej hjärtan! Vi har nyss vaknat här i Calabasas, åkt och köpt kaffe och ska snart börja packa ihop. Vi flyger tillbaka mot Europa idag… :-( Det ska bli mysigt såklart men vi har haft en så himla härlig resa så jag hade gärna stannat ett tag till och hängt med Michan och Riley! Vår sista dag i Joshua Tree spenderade vi med en liten utflykt till The National Park, vi ville gå och se alla häftiga stenbumlingar. Vi tog på oss träningskläder och parkerade bilarna och gick rakt ut. Hamnade på det här balla stället, och vi kan fortfarande inte förstå hur alla dessa stenbumlingar hamnar på ett och samma ställe mitt ute i ingenstans haha! Häftigt att se iallafall. :-) Nu ska vi börja packa ihop och göra oss redo för en långflygning, vi hörs lite senare. Puss och kram <3

//Hey loves! We just woke up here in Calabasas, we’ve bought our morning coffee and will soon start to pack up. We’re flying back to Europe today… :-( It will be nice of course but we’ve had such an amazing trip so I would’ve loved to stay for a while longer to spend more time with Michan and Riley! We spent our last day in Joshua Tree with a little trip to the National Park, we wanted to see all the cool rock formations. We put on workout clothes and parked the cars and just went straight out. Ended up in this cool place, and we still can’t understand how all these rocks/stones ended up in the same place in the middle of nowhere haha! It was cool to see. :-) Now we’re gonna pack up here and prepare for a long flight, I’ll talk to you later. Kisses and hugs <3


10 kommentarer10 kommentarer om “JOSHUA TREE WALK”

    hi Janni, my name is Jorgelina and i’am from Uruguay south america. I watch and follow you since 2015, I think that you are so beautiful and friendly, you are wearing so pretty clothe every day and I love your style, congratulations for the engagement whit Jon, when you post the photo whit the ring I cry because I was very happy for you , im so sorry for my English, I do my best because my native language is Spanish, but whatever for you.

    see ya then, kisses. xxx

    Reply

    Skulle du kunna göra en review på Gymshark produkterna du använder dig mycket av? Skulle vara kul om du kunde vara helt ärlig (dvs inte helt sjukt ppositiv till varenda plagg bara för att Gymshark sponsrar dig).

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.