Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:29 | November 14, 2017

MY MONACO MORNING ROUTINE

God morgon babes! Hur mår ni idag? Jag mår toppen, ska snart åka mot flygplatsen. Jag fotade alla “moment” under min morgon idag, jag tänkte att det kanske kunde vara kul att se min lilla rutin här. :-) Typ bara här jag har bra rutiner, haha! Så fort jag vaknar går jag till kaffemaskinen och tar en kaffe med mjölk. <3

//Good morning babes! How are you today? I feel great, will soon head to the airport. I took a photo of all my “moments” in the morning today, I thought it could be fun to see my little routine here. :-) This is like the only place I have routines, haha! As soon as I wake up I go to the coffee machine to make a coffee with milk. <3

Slår på nyhetsmorgon på tvn och dricker upp kaffet. :-) Jag kollar genom Apple-tv och nyhetsmorgon är det enda som funkar, tur för mig då det är mitt absoluta favoritprogram. :-)) (Ps. GRATTIS Sverige till VM-platsen, SÅ kul!!)

//I watch the swedish morning news on tv while I’m drinking my coffee. :-) I watch it through Apple-tv and the morning news is the only swedish show that works, lucky me since it’s my absolute favorite tv-show. :-)) (Ps. CONGRATS to Sweden for getting a spot in the WC, SO much fun!!)

Sen blir det morgonpromenad, ca 40-50 minuter. Finns inget bättre, speciellt när man har den här utsikten. <3

//Then it’s time for my morning walk, usually around 40-50 minutes. There’s nothing better, especially when you have this view. <3

Sol, musik och frisk luft = då är jag glad!  //Sun, music and fresh air = that makes me happy!

Det är allt ifrån asfalt, stenstrand, trappor osv osv.  //It’s a mixed walk with asphalt, rocky sand, stairs etc etc.

Blir lika ledsen varje gång när jag inser att min favorit-promenad är avstängd halvvägs… Hoppas dom öppnar den snart, saknar den sista biten haha!

//I get so bummed every time I realized my favorite walk is closed half way… Hopefully they will open it again soon, I miss the last bit of it haha!

Stranden på vägen hem, är fortfarande så otroligt glad och tacksam över att jag kan kalla det här hem. <3

//The beach on the way back, I’m still so incredibly happy and thankful for getting to call this place home. <3

Min favoritlåt just nu, lyssnade på den säkert 6-7 gånger imorse. :-) Älskar den! Jag är en sån person som lyssnar på samma låt igen och igen och igen, tills jag är så trött på den haha!

//My favorite song right now, I listened to it probably 6-7 times this morning. :-) I love it! I’m that kind of person that listens to the same song over and over and over again, until I’m so tired of it haha!

Kom hem och gjorde en smoothie-bowl, den här gången blev det fryst banan, frysta blåbär, 1 skopa vanilj-proteinpulver och lite vatten. Toppade med hackade nötter som var en mix av mandlar, valnötter, pecannötter med mera.

//Came back home and made a smoothie-bowl, this time I had frozen banana, frozen blueberries, 1 scoop with vanilla protein powder and some water. I topped it with nuts which was a mix of almonds, walnuts, pecan nuts etc.

Och nu sitter jag här med min andra kopp kaffe (yes, jag dricker en del då jag älskar det haha), nyhetsmorgon på tv i bakgrunden och datorn framför. Nu ska jag maila lite, duscha och sen åka till flyget. Såhär ser typ alla mina mornar ut här, och jag älskar det. :-) Jag gillar ju rutiner och mår absolut bäst när jag har rutiner, det är lite svårt när man reser däremot. Hoppas ni gillade att se lite mer av hur jag gör här på morgonen! Hörs senare, PUSS <3

//And now I’m sitting right here with my second cup of coffee (yes, I drink a lot of it since I love it haha), morning news in the background and my computer in front of me. Now I’m gonna do some emails, shower and then head to the airport. This is how almost all my mornings looks like here, and I love it. :-) I like routines and I feel the best when I have routines, it’s just a bit hard when you travel. Hope you liked to see a bit more of how I spend my mornings here! Talk later, HUGS <3


29 kommentarer29 kommentarer om “MY MONACO MORNING ROUTINE”

  Hi Janni!

  I really love those kind of posts!
  Hope you do it more often. :)

  Have a nice flight! X

  Reply

  You promised to do a Video on how you edit your (Insta) Pictures for such a long time now. Wouldn’t be the Christmas season a great timing for it? ;)

  Reply

  Oh I did one a looong time ago, and I actually do the same way still. :-) So check out my YT and you’ll find it. Xx

  Reply

  Länge sedan jag var här inne, så STORT GRATTIS till frieriet och STORT GRATTIS till ert nya gemensamma hus. Vilken lycka och härliga dagar. ?

  Reply

  I also love walking in the morning but my issue is that I have long hair and washing it every morning is such a mission! Is there something you do to prevent or fix sweaty hair in the morning?

  Reply

  Oh my hair usually don’t get that sweaty, especially not after a power walk… I shower it 2-3 times/week! Try dry schampoo! Xx

  Reply

  Vilka härliga morgon rutiner du har och sådär skulle jag också vilja ha det varje dag! :-D

  Reply

  va trevligt jag älskar också Nyhetsmorgon<3 Kan du inte visa vad du äter en hel dag?
  Kram

  Reply

  Absolut kan jag det, gjorde en what i eat in a day-vlog för ett tag sedan, det har inte ändrats så mycket haha! Kram!

  Reply

  Gillar denna typ av inlägg såå! När vi får en inblick i din vardag. FINT! <3

  Reply

  Åhh är likadan, Nyhetsmorgon kan gå på i bakgrunden i lägenheten hela förmiddagen! Mysigaste som finns <3

  Reply

  Håller helt med, bästa morgon-sällskapet! :-) Xx

  Reply

  Haha jag är mest nyfiken på vilket namn det står på muggen ??

  Reply

  HAHAHA, det står Lejon! Jons mugg, hans stjärntecken. ;-) Kram!

  Reply

  Hi! Love your blog, and my question has nothing to do with this post, but where did you buy that je t’aime t-shirt? :)

  Reply

  Love this kind of your blogging. Janni your computer needs some cleaning ;)

  Reply

  Hej Janni! Undrar om du pratar franska? Xx kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här