Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:18 | September 26, 2017

ONLINE FAVS

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here! – all from Shopbop.

– get 20% off orders under $500 and 25% off orders over $500 with the code EOTS17 (valid until 29/9) –

Hej babes! Vi har det super här i Cannes, vi har solat, hängt, gått på stan och ätit gott. Så mysigt och underbart! Nu ikväll står datorjobb på schemat, har vloggar att redigera och mail att ta tag i. Jag kunde dock inte hålla mig från att spana i Shopbop en snabbis, fick ett mail om deras erbjudande dom har just nu så behövde kolla in det! ;-) Hittade några godbitar som jag gärna hade haft hemma… Jag stylade ihop två looks jag gärna hade haft med mig till Paris (åker dit imorgon), jag måste hitta en röd beret där. Känns som rätt ställe att leta, har ett par perfekta skor jag vill ha det till. Ni kommer få se såklart, haha! Koden hittar ni ovan så hittar ni något ni gillar – använd den! Happy shopping babes. <3 Nu blir det mat och jobb, inget mer scrollande bland online stores… ;-) PUSS på er!

//Hey babes! We have the best time here in Cannes, we’ve been tanning, hanging out, strolled around town and had good food. So cozy and amazing! Tonight I have computer work in front of me, I have vlogs to edit and emails to catch up on. I couldn’t keep myself from checking out Shopbop quickly, I got an email about their offer right now so I had to check it out! ;-) Found some goodies I would’ve loved to have at home… I styled two looks I would love to wear in Paris (I’m going there tomorrow), I have to find a red beret there. Feels like the right place to look for it, I have the perfect pair of shoes I want to wear it with. You’ll see it of course, haha! You will find the code above so if you find something you like – use it! Happy shopping babes. <3 Now it’s time for food and work, no more scrolling through online stores… ;-) HUGS babes!

In collaboration with Shopbop.


4 kommentarer4 kommentarer om “ONLINE FAVS”

    Hallå Janni!

    Kan inte du berätta antingen i ett inlägg eller vlogg, med eller uran Jon, om hur ni gör för att hantera alltifrån tillit och längtan, till saknad och säkerhet i eran relation? Tänker inga privata detaljer utan mer rent allmänt, vad ni har gjort för att skapa den starka relationen som ni har med tanke på att ni reser mkt på varsitt håll! Stor kram! ❤️

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här