Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:12 | September 22, 2017

MILAN MORNING

Found an acai and matcha place this morning <3

Good morgon! Eller ja, min morgon började vid 06.20 när klockan ringde… Jon ville upp och filma soluppgången vid Duomo, så jag passade på att få lite bilder samtidigt. Ska gå igenom dom snart och visa er hur fint det är här, jag är kär i stället! Efter några timmars (haha) fotande och filmande var jag så sugen på frukost så jag nästan var hangry. Ni vet, när man börjar bli arg för att man är så hungrig, story of my life när jag inte får mat. ;-) Vi gick till ett ställe som heter That’s Vapore som Allegra trodde jag skulle gilla, det finns ju typ ingen “nyttig” mat här men det här stället hade acaibowls, matcha, maca osv osv. Jag beställde en acai-bowl som var supergod, en summer detox juice och såklart en matcha-latte till det! :-) Hett tips om ni är i Milano! Nu ska vi försöka hitta en notarie för att skicka in några papper, vi har fixat med det några timmar nu på morgonen därav ett sent inlägg. Hörs senare, vi ska explora Milano idag! PUSS <3

//Good morning! Well, my morning started at 06.20 when the alarm went off… Jon wanted to go out and shoot the sunrise by Duomo, so I thought I could shoot some photos at the same time. Will look through them soon and then show you how pretty it is, I’m in love with this place! After a few hours (haha) shooting and filming I was so hungry for breakfast so I almost got hangry. You know, when you’re so hungry you almost feel angry, story of my life when I don’t get food. ;-) We went to a place called That’s Vapore that Allegra thought I would like, there’s almost no “healthy” places here but this place had acai bowls, matcha, maca etc etc. I ordered an acai bowl that was super good, a summer detox juice and of course a matcha latte with that! :-) Great tip if you’re in Milan! Now we’re gonna try to find a notary to send some papers, we’ve been working on it for a few hours this morning hence the late post. Talk later, we’re exploring Milan today! HUGS <3


12 kommentarer12 kommentarer om “MILAN MORNING”

  Vart är din “kaptensmössa” ifrån??
  Så sjukt fina foton Btw <3

  Reply

  Vart är din fina tröja ifrån? ?

  Reply

  Hej Janni!
  Älskar din blogg och vlog! Vart har du köpt din hatt? Har letat en sån men inte hittat någon. Kram <3

  Reply

  Åh den är gammal, minns inte ens! :-( Kram!

  Reply

  Oh Janni so beautifuuul!! I love Milan & your oufits, wauw!
  Where’s your cap from?

  Grrtssss,
  Marie

  Reply

  Thanks babe <3 It's old.. And I don't remember where I bought it to be honest! :-/ Xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här