Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:25 | August 31, 2017

COLORFUL HAUL – BOYFRIEND COMMENTING

A new colorful clothing haul in collaboration with Na-Kd! Find links to all the pieces under my video (HERE!)

God morgon babes (känns konstigt att inte starta med god morgon, haha)! Här kommer en ny haul, jag vet ju att ni brukar gilla det. Den här gången gjorde jag det med en liten twist, jag valde att ha något färgglatt i varje outfit eftersom jag oftast har det. :-) Lite extra och lite roligare! Jon kommenterar mina outfits som alltid, tycker det är så kul att höra hans åsikter och jag blev faktiskt lite chockad över vilka han gillade. Ni hittar länkar till alla plaggen under videon som alltid, och undrar ni över någon storlek osv är det bara fråga. Jag har 34/S i allt förutom i två byxor (som jag nämner i videon) där jag har 36, men som tyvärr var lite stora. Hoppas ni gillar den! PUSS <3

//Good morning babes (feels weird not to start with good morning, haha)! Here’s a new haul, I know you guys usually like that. This time I made it with a little twist, I chose to have something colorful in every outfits since I usually wear outfits like that. :-) A bit extra and a bit more fun! Jon comments on my looks as always, I think it’s so fun to hear his opinions and I actually got a bit chocked over the ones he liked. You can find links to all the pieces under the video as always, and if you’re wondering about sizing etc you can just ask. I have 34/S in all of them except for two pants (as I mention in the video) where I have 36 but unfortunately they were a bit too big. Hope you like it! HUGS <3

In collaboration with Na-Kd.


18 kommentarer18 kommentarer om “COLORFUL HAUL – BOYFRIEND COMMENTING”

  Hi Janni,

  wonderful video, many thanks! I find your horseshoe ring so beautiful. could you please tell me where it is from?

  Thank you so much! Kind regards,

  Monika

  Reply

  Haha, var tvungen att läsa kommentarerna till videon nu och Jon får ju ett par skopor! Jaja, jag tyckte om det i alla fall :)

  Reply

  Love your outfits! What are your dimensions (height, weight, etc) to help us with sizing?

  Reply

  I’m 170 cm tall and I’m not sure about my weight, between 53-57 kg I guess! :-) Xx

  Reply

  This close-up at 00:19..yellow shirt/ blue eye/ highlighter/ white background with a blue bag.. <3

  Reply

  När du har skjortan som du har i första outfiten, den orange:a, är det för mycket CA (cultural appropriation). Läs på om chola Janni, jag menar inget illa, men är väldigt trött på CA överlag.

  Reply

  Nu skulle väl ingen kanske ha just en orange skjorta, men stylingen går för mycket åt det hållet. Precis som för K+K med deras skjorta i deras kollektion (stylingen av den) som blev så uppmärksammad. Du är dock hur fin som helst, precis som alltid!

  Reply

  Förlåt för så många kommentarer, menar såklart den bruna skjortan med de bruna höga byxorna.

  Reply

  Så fine klær, kan dere ikke lage en sminkevideo hvor Jon forklarer hva du gjør, på sin egen måte som den faren gjør på datteren som har ligget litt overalt på nett :-)

  Reply

  Alltså den beiga outfiten med byxorna och jackan är to diiiiie for!!!!!! Och älskar Jons kommentarer som alltid. Fortsätt så!

  Reply

  Keep on having hauls and outfit posts! Love them, [email protected] a huge inspiration to me, with both your smiles.
  Have a nice evening! :)
  -Thea

  Reply

  You look great and confident, Jon’s simple comments are not what I’d want to hear (especially from my boyfriend). My partner says when I look great, but he never says that my clothes are not tight or sexy enough, or are a “girl outfit”. And why should they be, anyway?

  Reply

  Fina kläder! Vill ha allt! Så kul att när du lägger upp vloggar :) Dock är det lite synd att Jon är på gränsen till sexistisk och langar trötta kommentarer hela tiden. Det förstör feelingen av kläderna och är inte särskilt inspirerande. Det är liksom 2017 nu, hela den här “boys vs. girls”-grejer känns rätt utdaterad.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här