Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:42 | July 19, 2017

FAIRY BLOSSOM

Summer tones and my new flower cover from Richmond & Finch (here!) – collaboration.

Hej hjärtan! Ny månad och nytt mobilskal, som alltid. :-) Jag gör ett längre samarbete med Richmond & Finch och det här är månadens val, cleant med blommor i lite rosa och blåa toner. Två av mina favoritfärger! Funkar till alla färger jag gillar att ha på sommaren, stark orange, blått, rött osv osv. :-) Det finns massa härliga skal så är ni sugna på något så har jag koden “Janni20” som ger er 20% rabatt. Hoppas ni hittar något ni gillar! Nu ska vi iväg på middag här i Båstad efter en heldag, så vi hörs imorgon. PUSS <3

//Hey babes! New month and a new iphone cover, as always. :-) I’m doing a longer collaboration with Richmond & Finch and this is my pick for this month, clean with some flowers in pink and blue tones. Two of my favorite colors! Works great with every color I like to wear during summer, bright orange, blue, red etc etc. :-) They have lots of different cute cases so if you feel like getting one I have the code “Janni20” that will give you 20% off. Hope you’ll find something you like! Now we’re heading out for dinner here in Båstad after a long day, so I’ll talk to you tomorrow. HUGS <3

In collaboration with Richmond & Finch.


12 kommentarer12 kommentarer om “FAIRY BLOSSOM”

  Hej Janni!
  Älskar mobilskalet! Men det jag undrar är vart du har köpt dina halsband? Så fina!
  CC

  Reply

  Hej Janni!
  Tack för en härligt glädjespridande blogg :)
  Så himla fin outfit i detta inlägg och i föregående, vart är brillorna ifrån?
  Kram!

  Reply

  åh blir väldigt sugen på att klicka hem ett skal… har varit utan jättelänge nu, vill ju allra helst ha ett sånt som liksom täcker skärmen också, men jag börjar känna att jag kanske får glömma det om jag vill ha ett riktigt fint! Ska in o kika :)

  Reply

  Dear, Janni do more B/Vlogs pleease, i like watching them :-) Your life is so bright and interesting ^

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här