Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:58 | October 16, 2016

RED OR BLACK

janni-deler-red-black-maldivesl1130728janni-deler-red-black-maldivesl1130772janni-deler-red-black-maldivesl1130795janni-deler-red-black-maldivesl1130753-copyjanni-deler-red-black-maldivesl1130703janni-deler-red-black-maldivesl1130777

Gina Tricot jumpsuit (here!)

Jag använder vanliga kläder också här på resan, även om jag nästan bara glider runt i bikini haha! ;-) Det här var på ön med alla färgglada hus vi var på, skulle nog säga att det är min favorit hittills. Så skön vibe och väldigt vackert! När jag inte sitter i sanden så kommer jag styla den här jumpsuiten med antingen sneakers eller boots och någon fluffig jacka till. Gillar att man kan skymta lite hud, det gör den speciell. :-) Nu har vi precis ätit middag och alla sitter och redigerar bilder. Alla har blivit så intresserade i foto under den här resan, så himla kul! Vi fotar hela dagarna och redigerar varje kväll, alla 15 pers som är med på båten. Hoppas ni har en härlig söndag babes, PUSS <3

//I use normal clothes too on this trip, even if I mostly walk around in bikinis haha! ;-) This was the island with all the colorful houses we went to, would say that that is my favorite so far. The vibe was just great and it was so beautiful! When I’m not sitting in the sand I will style this jumpsuit with either sneakers or boots and a fluffy jacket to it. I like that you can see some skin, it makes it special. :-) We just had dinner and now everyone is editing photos. Everyone had gotten so interested in photos during this trip, which is super fun! We shoot all day and edit every night, all 15 of us on the boat. Hope you have a great sunday babes, HUGS <3


13 kommentarer13 kommentarer om “RED OR BLACK”

  ÄLSKAR färgglada byggnader, och den där väggen såg helst fantastisk ut.

  Reply

  Du er noe av det vakreste jeg vet. Du ser så sunn og naturlig ut. Helt nydelig er du:) har bare et spørsmål. Har du gått litt opp i vekt siden 2014? Må bare si at du hat drømmekroppen nå! Blir så inspirert av deg!

  Reply

  Tack fina du! <3 Det har jag säkert, haha! Väger mig aldrig så har inte sån koll, jag äter det jag mår bra av och tränar så ofta jag kan/orkar då det får mig att må så mycket bättre. :-) Stor kram <3

  Reply

  Så vacker men ändå simpel outfit! Svart en färg som passar till allt :) Tycker med det är fint när man kan skymta lite hud, speciellt med matchande underkläder!!
  Själv hittade jag jättefina underkläder på Hunkemöller, här: https://www.hunkemoller.se/se_sv/
  Passar till allt verkligen :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här