Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:45 | April 27, 2016

MAURITIUS

janni-deler-mauritiusDSC_3864 janni-deler-DSC_3829janni-deler-mauritiusDSC_3850 janni-deler-mauritiusDSC_3868 janni-deler-mauritiusDSC_3870

Mixed snaps from this morning – such a beautiful place!

Exakt hur jag vill starta varje morgon – finns det något bättre? Vi vaknade tidigt, drog och körde ett litet träningspass och åt frukost. Efter det har vi bara chillat vid poolen, det är så mycket palmer överallt så jag blir överlycklig haha! ;-) Vi ska bo på det här hotellet i två nätter, vi valde att bo på två olika för att hinna se lite mer. Vi bor nära “stan” nu, jag vet inte alls vad jag har att förvänta mig men vi tänkte åka dit och spana lite. När jag var yngre kunde jag ligga och sola hela dagarna men jag är redan rastlös så lite shopping och se mer av staden står på schemat nu! Hoppas ni har en fin dag hjärtan, puss <3

//Exactly how I want to start every morning – is there any better way? We woke up early, went for a little workout and had breakfast. After that we’ve just been by the pool, there’s so many palm trees everywhere so I’m just super happy haha! ;-) We’re staying at this hotel for two nights, we chose to stay in two different ones to see a bit more. We live close to the “city” now, I have no idea what to expect but we’re planning to go there for some shopping and see a little more. When I was younger I could tan all day but I’m already a bit restless so some shopping and sightseeing is on our schedule now! Hope you have a great day loves, hugs <3


28 kommentarer28 kommentarer om “MAURITIUS”

  Guud så fint!? har liknande bilder på min blogg också?

  Reply

  När du har shoulderless klänningar/toppar vad brukar du ha under? En free bra eller bh utan band?

  Reply

  Hej söta! Jag kör faktiskt utan oftast, tycker det är skönast. :-) Kram!

  Reply

  Gör jättegärna en video när du är där! Hade varit kul att se vad ni gör och se lite rörligt material!! :D Mauritius verkar verkligen vara helt fantastiskt! Såg att man kunde gå bland lejon och så fanns det ett fantastiskt vattenfall. Finns jättemycket bra filmer på youtube med tips! Kram och tack för fantastisk blogg!

  Reply

  Hej Janni! Vart är dina fina shorts ifrån? Vet du var man kan hitta fina vintage levis 501or? Kramis

  Reply

  Mina är från Imso.com, finns där eller på Na-kd :D Kram!

  Reply

  vart är skorna ifrån. Hade du kunnat länka dem till mig? :)
  Hade uppskattat ett inlägg med liknande nätta sandaler som de du har på dig!
  Kram!

  Reply

  Hej söta! Mina är supergamla från Berhska, har letat efter liknande länge men inte hittat… Lovar att säga till om jag hittar! :D Kram!

  Reply

  Shit vilka fina bilder! Och hur fin är du?? Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.