MENU
17:24 | March 18, 2016

RED LIPS

OUTFITS
janni-deler-red-lips-black-bikerL1020147 janni-deler-biker-jacketL1020175 janni-deler-biker-jacketL1020190 janni-deler-red-lips-black-bikerL1020151 janni-deler-red-lips-black-bikerL1020180 janni-deler-biker-jacketL1020167

LXLS jacket (here!)/ Gina Tricot top/ Skirt from Spain/ Chanel bag/ Guiseppe Zanotti shoes

Kanske svårt att fokusera på outfiten, ser ni utsikten!?!? Galen… Vi tog en drink där uppe innan en middag med hela SAS-gänget, fantastiskt ställe att äta middag på. Tror det var ett hotell faktiskt, Mr C heter det. Anyway, jag körde på helsvart (nästan) så var tvungen att lägga till ett par röda läppar för att få någon slags färg. Jag känner mig oftast mer bekväm i någon färg så den här gången fick läpparna stå för det. ;-) Har fått en hel del frågor om min jacka senaste tiden, det är en gammal favorit jag har visat upp flera gånger. Helt klart den skönaste skinnjackan jag äger som dessutom funkar till allt! Ikväll ska vi ut och käka middag med min tjejkompis Tekla som bor här, vi satt ihop hela gymnasiet, levde rövare i London när vi bodde där ihop och efter det har vi bott i olika länder. Ska bli underbart att se henne ikväll! Hoppas ni får en härlig kväll också, massa kärlek <3

//Maybe it’s hard to focus on the outfit, can you see the view!?!? Insane… We had a drink up there before a dinner with the entire SAS-team, amazing place to have dinner at. Think it’s a hotel actually, it’s called Mr C. Anyway, I went for all black (almost) so I had to add a pair of red lips to get some kind of color. I usually feel more comfortable in some color so this time my lips had to do it. ;-) I’ve gotten lots of questions about my jacket lately, it’s an old favorite I’ve showed here several times. It’s for sure the most comfy leather jacket I have and it also works with everything! Tonight we’re going out for dinner with my girlfriend Tekla who lives here, we were stuck together through school, had the best time in London when we lived there together and after that we’ve been living in different countries. Will be so nice to see her tonight! Hope you guys will have a great night too, lots of love <3

30 Responses to “RED LIPS”

 1. Marie on

  Hej Janni! Jag planerar en roadtrip i USA och du som varit på många ställen hur många dagar skulle du rekommendera på varje plats och har du tips på vad man kan göra? SF tex, hur många dagar och vad kan man göra? LA finns mycket att göra så där birde man stanna flest dagar? Samt LV? Vill inte ha det stressigt och hinna vila, njuta och se. Åker även till San Diego men där har du inte varit va? Skulle bli superglad för lite tips. Stor kram!

  Reply
  • janni on

   Hej fina du! Åh vad svårt, jag skulle nog säga typ 3-5 dagar beroende på vad du vill göra. LA hade jag stannat lite längre kanske, just pga trafik och det finns mycket att se. LV skulle jag säga MAX två dagar, men det är för att jag inte gillar det… ;-) Har inte varit i San Diego tyvärr, men vill! Åh ha det underbart!! Kram <3

   Reply
 2. Linn on

  Hej! Vilken otroligt fin och bra blogg!!! Går in här dagligen och blir alltid så inspirerad. Men måste bara fråga ifall du har en personlig fotograf som alltid är med dig, isåfall vilken och vilken kamerautrustning använder hen. Och om inte, vilken kamera osv fotar du med. Något speciellt redigeringsprogram? Skulle verkligen uppskatta svar, kanske till och med ett helt inlägg om vad du fotar med osv. Har nämligen egen blogg och det skull vara kul att veta vad man behöver för att få så fina bilder, och så fint ljus.
  Åter igen, otroligt fin blogg och superfina bilder!

  Reply
  • janni on

   Tack fina du, vad glad jag blir!! Jon fotar oftast när bilderna är på mig, annars fotar jag med min Nikon D750. Redigerar i Lightroom. :-) När Jon fotar har han en Leica SL! Kram och tack igen <3

   Reply
 3. Ellen on

  Hej Janni! Vill så gärna veta vart din blåa jeansklänning är ifrån som du la upp bild på instagram tidigare idag? Så snygg!! Ha det bra du är grym :D

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)