Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:52 | April 2, 2018

FLOWY

Planet blue jumpsuit (here!)

Hej hjärtan! Hur mår ni idag? :-) Jag startade dagen med att packa upp mina väskor, dra igång tvättmaskinen och ta en lång dusch. Jag var segstartad imorse, det blir en dålig start när jag känner mig för trött för att ta en promenad vilket bara gör mig ännu tröttare. ;-) Anyways, solen skiner här och det är varmt. Så skönt! Jon kom precis hem också (wihoo), han flög imorse så nu är vi hemma tillsammans i några dagar. Jag redigerade lite fler bilder från Sri Lanka och insåg att jag typ bara fotade solnedgångarna, haha! Jag hade inte tänkt fota den här dagen men så blev det såhär… <3 Jag hade på mig en jumpsuit som jag älskar, jag trodde dock att det var en klänning så jag försökte ta på mig den och undrade varför den var så tight över rumpan. Det var ju bara det att jag försökte få in hela kroppen i ett “ben”… Haha! När jag väl förstod att det var en jumpsuit och inte en klänning så blev den väldigt skön. ;-) Nu ska jag försöka ta mig ut och hoppas på att matbutiken är öppen, det ekar så tomt i vår kyl nu. Antar att det är röd dag här också så håll tummarna för mig. PUSS <3

//Hey loves! How are you today? :-) I started the day with unpacking my bags, do laundry and then a long shower. I was slow started this morning, there’s always a bad start when I feel too tired to go for a walk which only makes me even more tired. ;-) Anyways, the sun is shining here and it’s warm. So nice! Jon just got back home too (wihoo), he flew this morning so now we’re home for a few days together. I edited some photos from Sri Lanka and realized that I mostly took photos during sunset, haha! I hadn’t plan to shoot that day but then it ended up looking like this… <3 I wore a jumpsuit that I love, I thought it was a dress though so I tried to put it on and wondered why it was so tight over my bum. That was because I tried to fit my entire body in one “leg”… Haha! When I understood it was a jumpsuit instead of a dress it got very comfy. ;-) Now I’m gonna try to get out to do some grocery shopping, our fridge is completely empty. I guess it’s a holiday here today so fingers crossed it’s open. HUGS <3


16 kommentarer16 kommentarer om “FLOWY”

  ÅHH janni vad heter jeans modellen från ginatricot du har på dig i ditt senaste instagram inlägg? Älskar outfiten ?? kram Ida

  Reply

  Åh vilken fin jumpsuit, älskar dessa bilder! <3 Skulle vara kul om du gjorde typ en "Follow me around" vlog i Monaco, vore roligt att få en inblick på ditt vardagsliv där :)
  Kram xxx

  Reply

  Hej Janni! Jag och min kille ska till Marbella i slutet av April och har sett i din vlogg vid något tillfälle att ni hukar i bergen men fantastisk utsikt, hade vart så kul å veta vart detta ligger? Kram

  Reply

  My Goodness you are a Fantastic Lady. You look so Beautiful with the sunset in the background ? That is one lucky sun to shine down on such Beauty. Thanks for sharing Gorgeous ???

  Reply

  OMGGG what is the brand of the camera?? Pictures are beautiful!

  Reply

  Måste bara säga att jag inte kan sluta titta på dessa bilder, de är FANTASTISKA. Hur har du redigerat dessa? Är de ens redigerade? Helt kär i färgerna!

  Reply

  Gud vilka drömmiga bilder!!! Super fin jumpsuit också <33

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här