Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:17 | July 15, 2017

FLOWER MESH DRESS

Storets dress/ Revolve belt (here!)/ Fendi bag/ Senso shoes (similar here!) – adlinks

Good morgon hjärtan! Hur mår ni? :D Jag mår prima, sov som en stock och vaknade upp på ett ställe jag aldrig har varit på. Jag är så peppad på att se det här stället, efter lite google-undersökning så ser det superfint ut här! Vår sista kväll på Formentera spenderade vi i hamnen, så det var första gången jag fick ta på mig ett par klackar och lite smink. Jag har varit osminkad sedan vi lämnade Marbella, så lite mascara fick åka på för kvällen. ;-) Jag tog på mig den här lite genomskinliga klänningen, ett skärp i midjan och ett par klackar. Gillar klänningen massor! Nu – utforska Cartagena! Hörs sen, puss och kram <3

//Good morning loves! How are you? :D I feel great, slept like a baby and woke up at a place I’ve never been to. I am so excited to see this place, after some google-researching I saw that it looks super pretty here! We spent our last night in Formentera in the port, so it was the first time I got to wear a pair of heels and some make up. I’ve been without make up since we left Marbella, so I added some mascara for the night. ;-) I wore this see through dress, a belt in the waist and a pair of heels. I like this dress a lot! Now – explore Cartagena! Talk later, kisses and hugs <3


26 kommentarer26 kommentarer om “FLOWER MESH DRESS”

  I love this dress! I found it on the website but I’m not sure if I should go for XS/S or S/M. Does it seem like the dress runs smaller or bigger?

  Reply

  Hi! Could you send me a link for the dress? Cant find it..

  Reply

  Hi Janni, loving this outfit! Does the black top and skirt under the see through part come with the dress as well? Xx

  Reply

  Hi Janni, let me just say that I love your blog and your YouTube videos!! I tried to find the dress on the website but I couldn’t, could you please put the link ? Thank you so much!!

  Reply

  Love this outfit – especially the dress!
  Enjoy Cartagena! xxx

  Reply

  Hej Janni! Underbar klänning❣️ Har aldrig varit på den webbshoppen, de har mycket fint. Tack för tipset. Men…hade jag inte sett dressen på dig hade jag nog inte fastnat. Tusen gånger snyggare på dig?? Synd att det inte är fler företag som inser att du borde visa kläder, de hade sålt mycket mer? Ha en fortsatt skön sommar, hälsa Jon, Benji och din pappa. Undrar en sak; är din pappa gift/ sambo? Man ser inget av det. Hur många syskon är ni? Massor av kramar Helen

  Reply

  Tack fina <3 Haha! Min pappa är skild, så han bor ensam. :-) Jag är en syster och tre småbröder! Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här