Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:58 | October 17, 2016

FOUR SEASONS MALDIVES

janni-deler-four-seasons-resort-maldivesl1140366 janni-deler-four-seasons-resort-maldivesl1140374 janni-deler-four-seasons-resort-maldivesl1140381-copy janni-deler-four-seasons-resort-maldivesl1140391 janni-deler-four-seasons-resort-maldivesl1140386-copy janni-deler-four-seasons-resort-maldivesl1140387 janni-deler-four-seasons-resort-maldivesl1140395 janni-deler-four-seasons-resort-maldivesl1140453

Amazing day on the resort – Four Seasons Maldives!

Åh vilken härlig dag vi har haft! Har jag skrivit det varje dag? Haha! Idag var lite extra härlig faktiskt, vi surfade på morgonen och åkte sedan till ett resort som låg nära. Vi åkte till Four Seasons där vi åt en god lunch, det var så himla gott med en superfood salad, fish tacos och färsk juice. Vi har ätit toast, curry, ris och pasta de här dagarna på båten så det var skönt att kunna beställa något fräscht. ;-) Vilket ställe vi hamnade på då… Så otroligt vackert! Hade gärna stannat en natt där, var svårt att hoppa på båten tillbaka efter en skön dag/eftermiddag där. Det får bli nästa gång helt enkelt! Älskar att hänga på båten också såklart men det är en helt annan grej. :-) Ska försöka sova tidigt ikväll så jag är pigg och redo för morgonsurf, även om jag inte tar massa vågor är det så himla härligt att vara ute i vattnet och paddla runt. Puss hjärtan <3

//Oh what a nice day we’ve had! Have I said that every day? Haha! Today was a bit extra nice to be honest, we surfed in the morning and then we went to a resort close by. We went to Four Seasons and had a nice lunch, it was so tasty with a superfood salad, fish tacos and fresh juice. We’ve had toast, curry, rice and pasta these days on the boat so it was nice to be able to order something fresh. ;-) What a place we ended up at then… So incredibly beautiful! Would’ve loved to stay there for one night, was pretty hard to jump on the boat back after a nice day/afternoon there. Have to stay there next time! Love to hang out on the boat too of course even if it’s a completely different thing. :-) Will try to go to sleep early tonight so I’m energized and ready for morning surf, even if I don’t catch lots of waves it’s just so nice to be out there in the water and paddle around. Hugs babes <3


23 kommentarer23 kommentarer om “FOUR SEASONS MALDIVES”

  Lovely!!! Jag skulle gråtit floder av att åka hem om jag varit där. Hahaha :-D

  Reply

  Loving your photos as always, the Maldives looks amazing! Hugs, Harriet

  Reply

  So tonight I dreamt that we were in France together to celebrate your birthday! HAHA, lol. We had lots of fun though :-) Hope your stay in Bali is amazing – looks like it <3 Hugs from Norway!

  Reply

  First of all, I love your vlogs! But I saw you were taking pictures with an other camera, I think it is a canon. But I am wondering which model is it?

  Reply

  What a dream!!! I cannot wait to be able to visit such a place. I’m so happy you had a great time. You look so lovely too, as always my love. Kisses! Xx

  http://www.inesinla.com

  Reply

  Åh vad fint. Verkligen superfina bilder. Ser så drömmigt ut??

  Reply

  Alltså den där Marcus, mums :D
  Can u hook a sister up eller ;) hihi

  Reply

  This resort looks incredible! I don’t respond to every blog you post, but I sure read everything! I love everything you do! X

  Reply

  Vart kommer den gråa klänningen från?? Allt ser super härligt ut :))

  Reply

  Såååå fina bilder!!! Får man fråga vilket objektiv du använder? Mest för den sista bilden? :)
  KRAM

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här