Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:00 | August 24, 2016

SEA CIRCUS

janni-deler-sea-circus-baliL1010714janni-deler-sea-circus-baliL1010728  janni-deler-sea-circus-baliL1010733 copy janni-deler-sea-circus-baliL1010724 janni-deler-sea-circus-baliL1010731

Smoothies, juices, tacos and salad bowls <3

Här käkade vi middag igår, så ballt ställe! Det heter Sea Circus och ligger i Seminyak, vi beställde lite av varje eftersom vi inte kunde bestämma oss haha! Vi tog juicer, en smoothie, tacos (fisk för Jon och vego för mig) och sen tog jag en quinoa bowl men massa smarrigt i. Jon körde på hamburgare och calamares, haha! Man kan lugnt säga att vi rullade därifrån, men det var det värt. :-) Hett tips om ni är i närheten, fräsch mat, häftigt ställe och härlig stämning! Vi tänkte gå tillbaka dit när vi kommer tillbaka hit om tre dagar och testa lunchen. Nu måste vi packa ihop eftersom taxin kommer 06.00 imorgon bitti… Ha en fin kväll hjärtan, puss <3

//This is where we had dinner last night, such a cool place! It’s called Sea Circus and is located in Seminyak, we ordered a little bit of everything since we couldn’t decide haha! We had juices, a smoothie, tacos (fish for Jon and vego for me) and then I had a quinoa bowl with lots of goodies in it. Jon went for the burger and calamares, haha! You can easily say that we were rolling home after that, but it was worth it. :-) Great tip if you’re around, fresh food, cool place and great atmosphere! We’re planning on going back there when we’re back here in three days to try their lunch. Now we have to pack up since the taxi will arrive here at 6 am tomorrow morning… Have a great night babes, hugs <3


12 kommentarer12 kommentarer om “SEA CIRCUS”

  Lovely post Janni! That place looks RAD. I seriously cannot wait to visit Bali when I go someday. That pink/red smoothie looks amazinggggg. You’re killing me! Enjoy the rest of your trip. Xx

  Cheers,
  http://www.inesinla.com

  Reply

  Åh så gott det ser ut. Jag som är så hungrig också. Nästan självplågeri att läsa detta (dvs titta på bilderna).

  Reply

  Älskar det stället? Har ni varit på Sisterfields with Seminyak Square? Underbart ställe verkligen!

  Reply

  Åh vi har inte hunnit dit, ska försöka gå dit imorgon innan vi åker! :D Kram!

  Reply

  Wow så gott det ser ut! Och du är så jäkla vacker utan smink att det är galet!

  Reply

  Ah, den är så gott!! De här också väldigt goda bowls till frukost/brunch/lunch (typ acai bowls; dragon bowls). Du skulle gilla de säkert! Så kan definitivt rekommendera att åka tillbaka. Ha det så bra

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.