Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:42 | January 30, 2016

ST TROPEZ

janni-deler-st-tropezDSC_7256 janni-deler-st-tropezDSC_7190 janni-deler-st-tropezDSC_7269 janni-deler-st-tropezDSC_7266 copy janni-deler-st-tropezDSC_7274 janni-deler-st-tropezDSC_7277 janni-deler-st-tropezDSC_7279 janni-deler-st-tropezDSC_7301

Saturday in St Tropez, such a nice day!

Härliga lördag! Gårdagen blev inte som planerad och samma sak gällde för idag, haha! När Jon kom upp på fötterna mådde han bättre, Allegra (en tjej som bor här) frågade om vi ville haka på till St Tropez över dagen så vi joinade. Vi blev ett roligt litet gäng som åkte och åt lunch på stranden, aah det var så varmt och skönt idag så jag är glad att vi åkte. Efter det åkte vi in till stan och strosade runt och letade crepes… Eftersom det inte är säsong där nu var det mesta stängt, det var ändå väldigt mysigt att bara gå runt och titta. Det är så många söta små gator och hus i härliga färger, blir ju så glad i kroppen av det. :-) Efter ett misslyckat crepe-försök så gick vi och tog en tarte tropézienne på ett av de ställena som ska vara bäst tydligen. Alldeles för söt för min smak, typ som en sockerbulle med vaniljkräm i och socker ovanpå. God men en tugga räckte! Efter det åkte vi hem och såg en magisk solnedgång, innan jag slocknade i bilen och vaknade i Monaco. Älskar såna bilresor, haha! Vet inte om vi stannar hemma ikväll eller går ut med gänget för middag, får se helt enkelt. Ha en skön kväll babes, kärlek <3

//Lovely saturday! Yesterday didn’t go as planned and the same for today, haha! When Jon finally went up he felt better, Allegra (a girl who lives here) asked if we wanted to join to St Tropez for the day so we joined. We were a fun group and went to have lunch on the beach, aah it was so warm and nice today so I’m glad we went. After that we went to town and walked around looking for crepes… Since it’s not really season there most of the stores were closed, but it was still nice to just walk around and look. There’s so many cute little streets and colourful houses, makes me happy. :-) After our fail-mission to find crepes we went for a tarte tropézienne at one of the places that were supposed to have the best ones. Way too sweet in my opinion, like a sugar bun with vanilla creme in it and sugar on top. Tasty but one bite was enough! After that we went home and saw this magical sunset, before I fell asleep in the car and woke up in Monaco. Love those kinds of car rides, haha! Don’t know if we’re staying in tonight or if we’re joining everyone for dinner, guess we’ll see. Have a great night babes, love <3


20 kommentarer20 kommentarer om “ST TROPEZ”

  Ser så härligt ut! Måste med besöka ST Tropez någon gång :)

  Reply

  Ja det är ett supermysigt litet ställe :-) Kram!

  Reply

  Åh vilka härliga byggnader!

  nouw.com/cococo

  Reply

  Dit måste man åka någon gång, ser supermysigt ut!

  Reply

  Fina bilder! Jag va också där på en dagstur för ett par år sen när jag bodde i Nice, så mysigt ställe :) Men till min fråga, har du aldrig varit så förtjust i sötsaker eller är har du lyckats bli av med sötsuget typ? Jag har de senaste åren blivit mer och mer intresserad av träning, laga bra mat osv, leva ett hälsosamt liv helt enkelt. MEN jag har alltid älskat sötsaker, jag har börjat äta mer mörk choklad och sånt som substitut och för att försöka vänja mig av vid riktigt söta smaker men jag önskar ändå att jag inte ständigt behövde stå emot, att jag bara hade känt mig tillfreds utan liksom, jag märker ju att min kropp mår bättre utan allt socker. Några tips? :)

  Reply

  Tack söta! <3 Njae, jag har nog aldrig varit ett stort fan av sötsaker. Jag får sötsug ibland och då håller det i sig några dagar, så jag tror det är en vana. Man vänjer kroppen liksom! Så mitt bästa tips är nog att bara skippa det några veckor, äta dig mätt på mat och dricka mycket vatten. :-) Kram!

  Reply

  Hej :)

  Funderar på att åka till franska rivieran i slutet av mars, 21-26.. Vet du hur vädret är då? Kan man bada på hotellens pooler? Och hur är butiker och restauranger öppna? Vädret verkar väldigt härligt nu på era bilder :)

  Super duper blogg ?

  Reply

  Hej söta! Jag tror att vädret är bra då, man kan ju aldrig vara säker men borde vara bra. :-) Kan vara lite kallt att bada, men i en uppvärmd pool kommer det vara lugnt! Tror allt är öppet också, som du märker har jag inte stenkoll men du kan nog googla det ganska lätt. :-) Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här