Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:56 | July 30, 2015

HASHTAG LIFE

janni-deler-boat-marbellaDSC02518 janni-deler-boat-marbellaDSC02595 Jon-Olsson-Yacht-Marbella-9janni-deler-boat-marbellaDSC02773janni-deler-boat-marbellaDSC02743 janni-deler-boat-marbellaDSC02997 Jon-Olsson-Yacht-Marbella-11janni-deler-boat-marbellaDSC03012janni-deler-boat-marbellaDSC03016

This is for sure hashtag life, boat trip with jet ski and clear water everywhere.

God morgon! Har så mycket bilder kvar från båtresan, så här kommer en bildbomb. :-) Snacka om att vi har haft den bästa sommaren någonsin, vi har hittat på så mycket roliga saker och hängt med så underbara människor. Kommer komma ihåg den här sommaren som en av de bästa, nu är jag så peppad på att komma igång med massa roliga projekt. Uppvilad, peppad på nytt och en sjukt härlig känsla i kroppen. Jag har inte åkt jet-ski på evigheter, vi hade det när jag var yngre och åkte ofta när vi åkte båt på helgerna. Det är ju nästan för roligt att gasa på allt man kan! ;-) Min pappa gjorde verkligen det, haha galningen i luften på ena bilden. Om ni ska hit till Marbella så rekommenderar jag verkligen att åka ut med en båt, dra ihop ett gäng och kolla vad som finns. Bästa jag gjort här nere! Nu ska jag hem till pappa för ett träningspass, kicka igång den här dagen på riktigt. Puss! <3

//Good morning! I have so many pictures left from the boat trip, so here a picture bomb. :-) We’ve really had the best summer ever here, we’ve done so much and hung out with amazing people. Will remember this summer as one of the best, now I’m so stoked on starting a lot of fun projects. Rested, ready for new things and just a great feeling in my entire body. I haven’t been on a jet ski for so long, we had one when I was younger and drove it a lot when we went out with our boat on the weekends. It’s almost too fun to just hit the gas as much as you can! ;-) My dad for sure did that, haha the crazy one in the air in one picture. If you’re going here to Marbella I really recommend to go out with a boat, get a group of friends and see what’s available. The best thing I’ve done here! Now I’m heading over to my dad for a workout, kicking off this day for real. Hugs! <3


21 kommentarer21 kommentarer om “HASHTAG LIFE”

  Underbart att se!!! Ger mig pepp här på jobbet i ett regnigt Umeå! ;) Absolut en av mina favoritbloggar för att du alltid sprider så härlig och positiv energi. Önskar dig en grym fortsättning på sommaren!

  Reply

  Men vad glad jag blir, tack söta!! Detsamma till dig, största kramen <3

  Reply

  Fyyy vad roligt det ser ut! önskar jag var där med er.. :)

  Reply

  Läste för ett tag sedan att du hade färdiga filter i lightroom, hur gör man “egna”?
  Jätte fina bilder!!

  Reply

  Man gör dom på en bild och sen sparar man, kommer inte riktigt ihåg hur man gör men googla så hittar du! :-) Kram!

  Reply

  Herregud så härliga bilder! Det hade inte varit fel. Just nu ligger jag liksom undertäcket med myskläder på för att det inte är någon sommar i Sverige. Stora kontraster är det i alla fall! :)

  Reply

  din pepp inför hösten smittar av sig kan jag säga. Behöver bara liiiite mer sol sen så! :D

  Reply

  Va är det för märke på Jons badbyxor? Ser sjukt nice ut förövrigt

  Reply

  Kommer inte ihåg vad det heter, men han köpte de på Flamingo market place! :-) Kram!

  Reply

  Ser verkligen underbart ut!!! Vet du vad det är för märke på båten? :)

  Reply

  Den heter Lagoon 440 Catamaran, eller liknande! :-) Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här