MENU
20:00 | August 22, 2016

OUTDOOR SHOWER

TRAVEL
janni-deler-outdoor-showerL1010166-Redigera janni-deler-bali-villaL1000713 copyjanni-deler-outdoor-showerL1010193-Redigera-2

Favorite shower – outdoors!

Hur härligt att duscha utomhus? Önskar man kunde göra det varje dag… ;-) Vi har en dusch och badkar utomhus i villan vi bor i här, jag ska prova badkaret imorgonbitti tänkte jag och återkomma haha! Njuter som bara den av att vara här, såg att jag hade fått lite frågor om vart vi bor osv. Vi bor på Chandra Villas den här gången också, vi var så nöjda sist vi var här så det känns underbart att vara tillbaka. Alla är så snälla, maten är fantastisk (en kock kommer och lagar frukost varje morgon, så sjukt lyxigt!) och villan är magisk. Ni har nog förstått att jag trivs! ;-) Imorgon blir det äventyr, vi ska åka och leta fina stränder, kanske surfa lite och bara upptäcka. Hörs imorgon, PUSS <3

//How nice is it to take a shower outside? Wish I could do that every day… ;-) We have a shower and bathtub outdoors in our villa here, I’m gonna try the bathtub tomorrow morning so I’ll let you know haha! Enjoying this place to the max, I saw some questions about where we live etc. We stay at Chandra Villas this time too, we were so happy with it last time so it feels great to be back. Everyone here are so kind, the food is amazing (a chef cooks us breakfast every morning, feeling so spoiled!) and the villa is magical. I guess you understand that I like it here! ;-) Tomorrow we’re going for adventures, we’re gonna go and look for nice beaches, maybe surf some and just explore. Talk tomorrow, HUGS <3

33 Responses to “OUTDOOR SHOWER”

 1. Sarah on

  Looks gorgeous and those are amazing photos
  Looks so zen like
  I have a question tho, do you get any spiders there then? I don’t like those!

  Reply
 2. Hanna on

  Ni måste åka till uluwatu! Ca en timma från seminyak! Det är verkligen finaste plasten på Bali, men så många gömda ensamma stränder! 😊😊

  Reply
 3. Emma on

  Vad härligt att få följa er på er resa till Bali! verkar underbart :)
  Har en fråga till dig om Kapstaden, vet att du var där för ett tag sen. Vad tyckte du om Sydafrika, något du rekommenderar? Jag funderar nämligen på att resa dit senare i höst :P är dock lite rädd för att flyga och det är en ganska lång resa. Hur upplevde du den? :) Hoppas du har möjlighet att svara!

  Reply
  • janni on

   Ja Bali är underbart! :D Jag älskade Kapstaden, många försökte skrämma en med att det var så kriminellt men jag var aldrig rädd när jag var där. Viktigt att vara på sin vakt men inget jag kände av! Jag är ju ganska van med att flyga så för mig var det ingen fara, det är alltid värt det när man kommer fram. Försök att tänka så istället! ;-) Kram!

   Reply
 4. Christine's Stories on

  Älskar utomhusduschar! Känns så befriande på något vis. Jag tänker dessutom på Sex & The city-filmen när Samanthas snygga manliga granne duschar naken och hon kommer förbi för att hämta sin hund, haha. Har du sett den?

  Reply
 5. Carolina on

  Hej Janni!
  Undrar ifall du skulle vilja rekommendera sidor som har fina bikinisar till ett bra pris :) Du har alltid så fina!

  Reply
  • janni on

   Åh det finns så många… Haha! Jag älskar att hitta massa små-butiker, just nu är Reina Olga en favorit. :-) Brukar försöka skriva här och tagga på Instagram, så kolla där :D Kram!

   Reply
 6. Johanna on

  Om ni har vägarna förbi Canggu rekommenderar jag varmt restaurangen “FIKA”. En liten restaurang med fantastisk god mat som en svensk tjej driver. Hoppas ni har det underbart där borta :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)