Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:21 | June 14, 2018

BARBEQUE NIGHTS

Is there anything better than nights like this? <3

God morgon babes! Vi sov första natten i huset inatt, alldeles för tidigt egentligen men det fick bli så haha! Vi tog med oss Maxi som vakt så han sov i vårt rum, så mysigt men han ylade och morrade under natten då han hörde massa ljud han inte var van vid så vi sov inte så bra. Perfekt night guard dock! ;-) Innan vi flyttade ner till oss så körde vi grillkväll, som vi gjort typ varje kväll. Grilla massa olika grönsaker, kött osv och till det potatis i ugn och sallad. Det finns inget jag gillar mer till middag. Så gott och så mysigt, en typisk sommarkväll! :-) Efter det är det alltid hundgos, vi vill så gärna skaffa hund nu! Tur att vi får låna pappas, haha! På sista bilden ser ni den mysigaste “möbeln”, vi har beställt några fatboy’s till huset och var tvungna att packa upp några hos pappa. Hade lätt kunnat lägga mig och sova i en sån nu… Hörs sen babes, ska försöka fota lite “riktiga” bilder till er idag! PUSS <3

//Good morning babes! We slept our first night in the house, way too early but we kinda had to haha! We brought Maxi as our guard so he slept in our room, so cozy but he howled and made sound all night since he heard stuff he’s not used to so we didn’t sleep that good. Perfect night guard though! ;-) Before we moved to our house we had a barbecue night, like almost every night. Grill lots of different veggies, meat etc and with that potatoes in the oven and salad. There’s nothing I like more than that for dinner. So tasty and cozy, a typical summer night! :-) After that we always have some dog cuddling, we so wanna get a dog now! Luckily we get to borrow my dad’s dogs, haha! In the last picture you see the coziest “furniture”, we’ve ordered some fatboy’s to the house and had to unpack some at my dad’s place. I could easily go and lay down to sleep in one of those now… Talk later babes, I’m gonna try to take some “real” photos to you today! HUGS <3


9 kommentarer9 kommentarer om “BARBEQUE NIGHTS”

  Thor is so cute :) Dogs are amazing :) What dog would you like? Hope your home is ready soon and you can move in and feel safe and cosy :)
  Have a lovely day :)
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply

  hej Janni! Jag ville bara säga att det är helt lugnt med bilder som dessa! :-)
  Tror att bloggare ibland tror att de gör “dåliga inlägg” för att de är vardagsbilder/mobilbilder men att läsare faktiskt tycker de är mysiga att titta på. Det gör i vart fall jag! Ha en mysig dag och hoppas att vi får se mer av huset snart, det är så roligt! ;)

  Reply

  älskar dessa “vanliga” inlägg, så mysigt att få följa med en vanlig dag i ert liv!

  Reply

  What a lovely evening you guys had! I remember when I moved into my house two years ago, my dog was also a bit crazed the first night getting used to the new location. However, my place is very quite so she didn’t really bark just kind of paced around. It should get better quickly though :)

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Fiiii fasiken så gott! Nästa gång får ni attan i mattan bjuda in mig för krubb ;-D
  Ni kan även låna min galna mini schnauzer som Bodyguard så jag får sova någongång, hahaha … skämt och sido.
  Ha en underbar helg och kul att ni kan bo lite i huset nu. :-)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.