MENU
17:18 | October 29, 2017

MATCHING SET

OUTFITS

Designers Remix set/ Shoes from Colombia

Hej babes! Här kommer en outfit, konstigt att inte ha byggarbrallorna på sig längre. ;-) Ett skönt set som går att matcha minst lika bra till ett par boots när jag kommer hem igen. Här är det VARMT, haha! Mina nya skor älskar jag, jag hade med mig ett par boots att jobba i men det var alldeles för varmt så jag offrade mina sneakers jag åkte hit med. Insåg ju sen att dom kan jag ju inte åka hem med, smutsiga och fläckiga från färg och betong så jag hittade ett par nya i en butik. På riktigt dom skönaste skorna jag någonsin haft, det trodde jag aldrig. Dom kostade runt 120 kronor också, ett riktigt kap! ;-) Vi har precis packat ihop hotellrummet och har några timmar kvar innan vi ska åka mot flygplatsen. Vill. Inte. Åka. Härifrån. Alltså verkligen inte. Hade gärna stannat och byggt en skola till direkt! Det här stället är så fint och alla människor är så härliga, kommer sakna det massor. Ha en fin kväll babes, puss och kram <3

//Hey babes! Here’s an outfit, weird to not wear the working clothes anymore. ;-) A comfy set that will match just as good with a pair of boots when I’m back home again. It’s HOT here, haha! I love my new shoes, I brought a pair of boots to work in but it was way too warm so I sacrificed the sneakers I went here with. I then realized that I couldn’t go home in them, dirty and filled with paint and concrete so I found a new pair in a store. Seriously the comfiest shoes I’ve ever had, I never that that when I bought them. They were like 12€ too, a great find! ;-) We just packed up our hotel room and we have a few hours left before we’re heading to the airport. Don’t. Want. To. Leave. Seriously not. I would’ve loved to stay and build another school straight away! This place is so nice and all the people are so kind, I will miss it a lot. Have a great night babes, kisses and hugs <3

22 Responses to “MATCHING SET”

 1. Hayley Brennan on

  Well done on all the teams effort in building the schools. Great photos as well. I really enjoy your online work. I find you inspiring even if I’m a 10 plus year older. 🇦🇺

  Reply
 2. Maria on

  Hej Janni! Jag älskar verkligen din blogg och du är såå inspirerande! Dock så skulle den nog bli ännu bättre om du skulle vara lite mer personligt. Dela med dig om typ tankar/känslor eller något jobbigt eller bara nånting om dig som gör att bloggen blir mer personlig! Jag fattar ju självklart att du väljer de du skriver, och att nån dag har varit sämre än andra men du väljer o inte skriva det på bloggen. Hade verkligen varit roligare/mer intressant o läsa din blogg om du delar med dig lite mer av dig själv som person. Men du väljer såklart själv, bara ett tips för en mer djupare relation med dina läsare! Kram kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)