MENU
9:41 | August 19, 2017

HOTEL BREAKFAST

Uncategorized

Breakfast with my love after a successful birthday <3

God morgon hjärtan! Igårkväll var vi helt slut, det slutade med pizza, svenskt godis (en vän kom från Sverige igår!) och film. Vi såg Patriot och den var riktigt bra, hade inte sett den förut. :-) Nu har jag precis ätit gröt och druckit kaffe, inte lika härlig frukost som igår… Vi sov på hotell så vi vaknade upp till en underbar hotellfrulle! Min älskling och jag, oj vad jag älskar att umgås med honom. <3 Jag åt allt jag var sugen på vilket blev smoothie, yoghurt med massa topping, ägg, bröd och en minimuffin. Hotellfrukost är ju det bästa som finns! :-) Idag har vi inga planer än så länge, vi får se om det blir pool, strand, stan eller vad vi gör! PUSS <3

//Good morning loves! We were exhausted last night, which ended with pizza, swedish candy (a friend arrived from Sweden yesterday!) and a movie. We watched Patriot and it was so good, I hadn’t seen it before. :-) I just had oatmeal and coffee, not as nice for breakfast as yesterday… We slept in a hotel and woke up to an amazing hotel breakfast! My love and I, oh how I love to spend time with him. <3 I ate everything I felt like which was smoothie, yogurt with lots of toppings, egg, bread and mini muffin. Hotel breakfast is the best thing there is! :-) Today we don’t have any plans, we’ll see if we’re heading to a pool, beach, town or what we’re doing! HUGS <3

11 Responses to “HOTEL BREAKFAST”

  1. Jenny on

    Åh älskar era vloggar. Jag och min sambo kollar på både dina och Jons så fort de kommer upp och har följt sen Jon startade sina daily vlogs. Vi tröttnar aldrig, ni är couple goals! Så naturliga och jordnära :)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)