Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:41 | August 19, 2017

HOTEL BREAKFAST

Breakfast with my love after a successful birthday <3

God morgon hjärtan! Igårkväll var vi helt slut, det slutade med pizza, svenskt godis (en vän kom från Sverige igår!) och film. Vi såg Patriot och den var riktigt bra, hade inte sett den förut. :-) Nu har jag precis ätit gröt och druckit kaffe, inte lika härlig frukost som igår… Vi sov på hotell så vi vaknade upp till en underbar hotellfrulle! Min älskling och jag, oj vad jag älskar att umgås med honom. <3 Jag åt allt jag var sugen på vilket blev smoothie, yoghurt med massa topping, ägg, bröd och en minimuffin. Hotellfrukost är ju det bästa som finns! :-) Idag har vi inga planer än så länge, vi får se om det blir pool, strand, stan eller vad vi gör! PUSS <3

//Good morning loves! We were exhausted last night, which ended with pizza, swedish candy (a friend arrived from Sweden yesterday!) and a movie. We watched Patriot and it was so good, I hadn’t seen it before. :-) I just had oatmeal and coffee, not as nice for breakfast as yesterday… We slept in a hotel and woke up to an amazing hotel breakfast! My love and I, oh how I love to spend time with him. <3 I ate everything I felt like which was smoothie, yogurt with lots of toppings, egg, bread and mini muffin. Hotel breakfast is the best thing there is! :-) Today we don’t have any plans, we’ll see if we’re heading to a pool, beach, town or what we’re doing! HUGS <3


11 kommentarer11 kommentarer om “HOTEL BREAKFAST”

  Haha älskade din pappas grattis till Jon på instagram #GetMarriedSoon #SmallBabies

  Kram <3

  Reply

  Åh men ja! Sån lyx, vill ha det varje dag <3

  Reply

  Åh älskar era vloggar. Jag och min sambo kollar på både dina och Jons så fort de kommer upp och har följt sen Jon startade sina daily vlogs. Vi tröttnar aldrig, ni är couple goals! Så naturliga och jordnära :)

  Reply

  Haha förra kommentaren skulle upp på Jons födelsedagsvlogginlägg. Hoppas ni förstod det ändå! :*

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.