MENU
19:28 | August 8, 2017

ROMAN THEATRE OF CARTAGENA

Uncategorized

Forgotten photos from Cartagena – such a cool spot! I’m wearing Indiska dress, Nelly shoes and Pepyth bag.

Hej babes! Idag har varit jobb/fixardag, så himla skönt. Fixade i badrummet med en ny duschställning (sån man har shampoo osv i), bytte lampor, rensade alla skönhetsprodukter och sista delen av mina kläder. Haha, snacka om fixardag! Hittade lite bilder från Cartagena som jag glömde posta, även om det var mina favoriter därifrån. Vi gick ju runt stan en hel dag och hamnade på det här stället – så otroligt häftigt. Man gick igenom ett museum innan och fick lära sig en del om stället, som faktiskt har haft hus byggt ovanpå och hittades senare under marken. Jag brukar inte vara en museum-älskare men börjar bli mer och mer intresserad av historia och tycker det är så häftigt att se. Nu – kvällsprommis, dusch, te och en film. Puss och kram <3

//Hey babes! Today’s been a work/fix day, it feels so good. I set up a new thing for the shower (the thing you put shampoo etc in), changed light bulbs, cleaned out my beauty product and the last part of my clothes. Haha, talk about a fixing day! Found some pictures from Cartagena that I forgot to post, even if it probably was my favorites from there. We walked around town one day and ended up in this place – it was so cool. You walked through a museum before this and got to know a lot about the place, that’s actually been under ground with houses on top before they found it. I’m usually not a museum lover but I’m starting to get more and more interested in history so this was really cool to see. Now – night walk, shower, tea and a movie. Kisses and hugs <3

15 Responses to “ROMAN THEATRE OF CARTAGENA”

 1. Anonym on

  Kan du skriva ett inlägg om casa camo som ni säljer, vad ni har tänkt kring eran nya kommande hus, skall ni bo där resten av livet…? Och berätta hur ofta du brukar vara i kontakt med Jon då han är borta?! Snälla jag hoppas att jag får svar eftersom jag har undrat på detta i evigheter<3<3

  Reply
  • janni on

   Vet inte riktigt vad jag ska skriva, huset ska säljas och vi ska kolla nytt. :-) Har inte hittar något nytt ännu så vet inte alls vad det är vi ska köpa. Kan skriva mer om det när vi har något på gång. :-) Ja vi smsar när vi känner för det när han är borta, men han är borta i 1,5 dag den här gången bara haha! Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)