MENU
9:25 | August 8, 2017

GREENS

FOOD

Can’t get enough of this right now!

God morgon babes! Gårdagen sprang iväg och när vi var hemma och hade en lugn stund var klockan 22.45. Vi åkte till Nice för att hämta upp en AC som vi hade beställt, så efter det åkte vi runt bland alla butiker. Vi avslutade med en storhandling på den stora matbutiken så nu är det fullt i varenda skåp här hemma. :-) Någon som är lite sugen på färsk frukt? Haha! Jag vet inte om det är värmen eller för att alla frukter smakar så mycket godare nu, men jag äter massa frukt varje dag. Det här är inte ens allt, har en till skål och det är typ bara jag och Benni som äter frukt. Jon kan ta någon ibland men det är väldigt sällan. ;-) När vi kom hem igen gick vi ut och tränade i mörkret, och var klara vid 22.30. SÅ skönt! Nu åkte precis Jon, han ska på ett jobb i två dagar så nu är jag all alone i Monaco. Väldigt mysigt faktiskt (även om jag redan saknar honom)! Hörs sen, puss och kram <3

//Good morning babes! Yesterday flew by and when we were home again and had a calm moment it was 11.45 pm. We went to Nice to pick up an AC that we ordered, so after that we just went from store to store. We ended with a major food shopping at the big food store so now we have food everywhere. :-) Someone who craves some fresh fruit? Haha! I don’t know if it’s because of the heat or because all the fruits tastes so much better now, but I eat lots of fruit every day. This isn’t all of it, I have another bowl filled and it’s just me and Benni who eats fruit. Jon can take one sometimes but it doesn’t happen often. ;-) When we got back home again we went out for a workout in the dark, and we were done at 10.30 pm. SO nice! Jon just left, he’s going for work for two days so I’m all alone in Monaco. So cozy actually (even if I already miss him)! Talk later, kisses and hugs <3

17 Responses to “GREENS”

 1. Sara on

  Do you eat after your workout when you work out that late?

  It would be really interesting if you blog more about what you eat and recipes! Especially when you are working out

  Reply
 2. moa on

  Gud så gott! Du nämnde i din Formentera-vlogg att du kör ett träningsschema nu och var inne på vecka 5 (har jag för mig). Jag undrar var det är för app eller program du har. Håller på att försöka hitta någon bra och kom på att du pratade om det :)
  xoxo <3

  Reply
 3. sanna on

  Hej Janni!

  Jag och mina kompisar åker till Marbella om en vecka och skulle varit varit jättekul med lite tips, framförallt på de beach/pool clubs du tycker är bäst men även större guide som stränder, shopping allmänt om Marbella. Har försökt googla upp gamla inlägg men har framför allt hittat dina restaurang tips.

  Kram!

  Reply
  • janni on

   Hej fina! Vi hänger inte så ofta på beach clubs, men Puro Beach, Nao pool club och Funky Buddha beach är nice! Stränderna är tyvärr inte superfina, men ibland är det härligt och då brukar jag vara på den vid Ocean Club. :-) Shopping – Marina Banus för lite shopping, annars La Canada och marknaden som är varje lördag vid Centro Plaza. Kram, ha det bäst!!

   Reply
 4. Thea on

  Hei Janni! Jeg lurte på om du har noen tips til steder eller restauranter og besøke i Nice? Er her nå med kjæresten min, og har ikke vært her før:)

  Reply
  • janni on

   Åh har typ inga tips från Nice, har bara varit på Cap3000 typ haha! Hoppas du hittar någon annan som kan ge tips. :-) Kram!

   Reply
 5. Kelly on

  Oh i love fruit! And one of the most beautiful fruit in the world is a pineapple! I like a pineapple bowl with lots of other fruits in it! Then i call it fruitart ;)

  Reply
 6. Kelly on

  Hi Janni! I love fruit! One of the most beautiful fruits in the world is a pineapple! The other day i used it as a pineapple bowl with a lot of other fruits in it! I call it fruitart! ;)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)