MENU
8:37 | July 16, 2017

CARTAGENA

TRAVEL

Incredible place – Cartagena!

God morgon babes! Igår hade vi en heeeldag i Cartagena, alltså vilket ställe! Jag hade ingen aning om hur det skulle vara, vi trodde att det skulle vara lite gulligt med någon ball trappa vi kunde kolla på men efter två minuters gång så kom vi till en av de mysigaste städerna jag varit i. Vi gick runt i stan och det fanns så otroligt mycket att kolla på! Otroligt rent, vackert, gulligt och varenda människa vi träffade var så trevliga. Jag är väldigt glad över att vi stannade här en dag, från och med nu kommer vi åka tillbaka hit minst en gång per år. :-) Vilken överraskning! Nu är vi faktiskt påväg mot Marbella igen, vi har en 15-17 timmars båtresa tillbaka så dagen kommer spenderas på båten. Hoppas ni får en fin söndag så hörs vi när vi är framme ikväll, PUSS <3

//Good morning babes! Yesterday we had a fuuull day in Cartagena, oh my what a place! I had no idea what to expect, we thought it would be a bit cute with some cool stairs we could look at but after a two minute walk we came to one of the coziest towns I’ve ever been to. We walked around town and there was so much to look at! Super clean, beautiful, cute and every person we met was super nice. I’m so glad we stayed here one day, from now on we will be back here at least once a year. :-) What a nice surprise! Right now we’re actually on our way back towards Marbella again, we have a 15-17 hour boat ride back so this day will be spent on the boat. Hope you’re having a nice sunday and I’ll talk to you when we arrive tonight, HUGS <3

30 Responses to “CARTAGENA”

 1. ule on

  I love your dress and bag. Cartagena looks amazing. Posts where you show places and not just clothes are my favorite.

  Reply
 2. i on

  Tänker ofta på dig och Jon när jag tänker på tankemönster, positivitet och framgång. Tycker att ni verkar vara så otroligt härliga, positiva och framåt. Känner också igen mig så mycket i tankesätt ang. ambitioner, upp tidigt och prestera och leva hälsosamt etc. I den värld jag lever idag (är 24 år, så tänker flytta till någon storstad efter studier) är det skralt om sådana människor med samma synsätt vilket är synd. MEN då är det extra härligt att klicka in på era kanaler och få nicka jakande till era tankar och få massa härlig energi :D Ni är verkligen intressanta och verkar vara fantastiska. Ville bara dela med mig av det jag så ofta tänker, men inte skrivit :) Hoppas ni mår lika bra som ni ser ut att göra för jag tycker ni strålar hela familjen!

  Reply
 3. Anna on

  OMG! Janni, jag vill bara kommentera och kommentera på varenda inlägg du gör. Alla bilder är så fantastiska och ni lever och verkar ha det helt underbart verkligen! Skulle vara så kul att vara med på era äventyr :D <3 kram!

  Reply
 4. Natka on

  Hello Janni, these pics are AMAZING! Also I really enjoyed vlog which was done in this area. Love it!

  Greetings from Your Czech viewers. :)
  Have a nice day.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)