Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:02 | July 14, 2017

YELLOW AND BLUE

Suatti world dress/ Made by Wave bag/ Nelly sandals (here!) – adlink

God morgon hjärtan! Vi la precis loss och är nu påväg tillbaka mot Marbella. Vi hade en fantastisk kväll och åt på en av de bästa restaurangerna vi någonsin ätit på, perfekt sätt att avsluta en PERFEKT resa. Alltså wow, jag kan inte ens förklara hur härlig den här resan har varit. Båtresan på sommaren är min favorit på hela året, en tradition jag vill ha tills jag blir riktigt riktigt gammal. :-) Jag hann med att fota en till outfit, den här underbara klänningen matchade nästan för bra med min väska haha! Hittade klänningen i Marbella och gillar den massor. Funkar till sandaler och klackar! :-) Nu ska jag lägga ner datorn och fokusera på resan, det kommer nog bli lite skumpigt så vill inte bli åksjuk. ;-) PUSS <3

//Good morning loves! We just left the port and we’re on our way back towards Marbella. We had an amazing night and had dinner at one of the best restaurants we’ve ever been to, the perfect way to end a PERFECT trip. Ok wow, I can’t even explain how nice this trip has been. The boat trip in the summer is my favorite of the entire year, a tradition I want to keep until I get really really old. :-) I had time to shoot another outfit, this lovely dress almost matched my bag too well haha! Found this dress in Marbella and I like it a lot. Works great with both sandals and heels! :-) Now I’m gonna close down my computer and focus on the trip, it will probably be pretty bumpy so I don’t want to get seasick. ;-) HUGS <3


19 kommentarer19 kommentarer om “YELLOW AND BLUE”

  Alltså WOW!!! Vilken härlig klänning, och den passade perfekt på dig ??

  Reply

  Wow that dress!!! Totally perfect for those hot summer days and the mix of yellow and light blue suits you really good ;) Loving the beachy blond & wavy hairstyle too. Have fun on your way back!

  xx Kristjaana
  http://www.kristjaana.com

  Reply

  Så fin klänning! Färgerna var verkligen heeelt perfekta på dig ?

  Reply

  An absolutely stunning dress you look so beautiful!
  Have been enjoying reading your posts from Formentera so much. Amazing trip!
  Have a lovely time on your way home.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply

  Vilken härlig klänning! Sökte på namnet men kunde inte hitta den, skulle du vilja dela sidan? Ska även själv till marbella skulle du vilja tipsa med bra butiker för shopping:-)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.