Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:15 | July 13, 2017

FORMENTERA VLOG

A vlog from our day here in paradise – I love Formentera! <3

God morgon hjärtan! Här kommer en liten surprise – en ny vlogg haha! Jag ville få upp den igår men när jag var färdig med den så var klockan efter 23 så då kändes det lite sent. Jag filmade för några dagar sedan men jag har inte prioriterat att sitta framför datorn för att redigera, jag vill njuta så mycket som möjligt av att vara här så jag redigerade lite i taget. Vi har magiska dagar här som ni nog har förstått, jag ÄLSKAR båtlivet och jag är kär i det här stället. Hade kunnat spendera en månad här och bara åka runt till olika ställen. :-) Hoppas ni gillar videon och ser mer hur vi har det, det är oftast så mycket lättare att visa på film. Hörs senare, PUSS <3

//Good morning loves! Here’s a little surprise – a new vlog haha! I wanted to post it yesterday but when I was done it was after 11pm so it felt a bit late. I filmed a few days ago but I haven’t prioritized spending time in front of the computer to edit, I want to enjoy being here as much as possible so I edited a bit at a time. We have some magical days here as you’ve probably understood, I LOVE boat life and I’m in love with this place. I could easily spend a month here and just go around to different places. :-) Hope you like the video and that you see a bit more of how we have it, it’s usually so much easier to show it in a video. Talk later, HUGS <3


23 kommentarer23 kommentarer om “FORMENTERA VLOG”

  Janni, I really love your vlogs! You give me so much inspiration and you’re such a positive person. It gives me lots of energy! Keep up the good work <3 XXX

  Reply

  Ääääälskar dina vloggar! Och denna var efterlängtad ???

  Reply

  If your mask keeps fogging up, use a lighter to burn the inside of it, or a non abrasive toothpaste to scrub it. There’s always a film on the inside of new masks that’s gonna make it fog until you take it off :)

  Reply

  Jon sa i hans live att han vill att du ska visa mera kärlek??Du har inte lagat på evigheter en bild där ni pussas:/ Jag hoppas att det snart kommer upp och kan du göra en morgon-kvällsrutin video med Jon???!!

  Reply

  Haha, vi skojar med varandra. ;-) Som sagt – vi behöver inte bevisa på sociala medier att vi gillar varandra. ;-) Kram

  Reply

  Var kommer dina jeans shorts ifrån som du har haft på dig mycket nu det senaste? :) Jättesnygga.

  Reply

  Jag har två par med mig hit, ett par från Levis och ett annat från Lovers + Friends :-) Kram!

  Reply

  This looks amazing! Especially the cliff jumping, awesome.

  Reply

  Varifrån kommer din baddräkt ifrån som du har på dig i början på vloggen? Den var skitsnygg!!!

  Reply

  Hey Janni :)
  I loved your vlog! I was just wondering where your one piece swimsuit is from?
  xoxo Maggie

  Reply

  Once i watched your videos (&Jon’s) i became addicted! Keep up the good work! Love from Greece!

  Reply

  Hej! Vad härligt det ser ut :) Tänkte kolla vad låten heter som spelas :)?

  Reply

  Jag skriver det alltid i beskrivningen på youtube! :-) Kram!

  Reply

  Hej! Vad härligt det ser ut :) Vad heter låten som spelas :)?
  Med vänlig hälsning, Sanna

  Reply

  Hey Janni!! Amazing video! where is the onepiece (green yellow) swimsuit from? looking for it like crazy! X

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.