MENU
10:15 | July 13, 2017

FORMENTERA VLOG

TRAVEL

A vlog from our day here in paradise – I love Formentera! <3

God morgon hjärtan! Här kommer en liten surprise – en ny vlogg haha! Jag ville få upp den igår men när jag var färdig med den så var klockan efter 23 så då kändes det lite sent. Jag filmade för några dagar sedan men jag har inte prioriterat att sitta framför datorn för att redigera, jag vill njuta så mycket som möjligt av att vara här så jag redigerade lite i taget. Vi har magiska dagar här som ni nog har förstått, jag ÄLSKAR båtlivet och jag är kär i det här stället. Hade kunnat spendera en månad här och bara åka runt till olika ställen. :-) Hoppas ni gillar videon och ser mer hur vi har det, det är oftast så mycket lättare att visa på film. Hörs senare, PUSS <3

//Good morning loves! Here’s a little surprise – a new vlog haha! I wanted to post it yesterday but when I was done it was after 11pm so it felt a bit late. I filmed a few days ago but I haven’t prioritized spending time in front of the computer to edit, I want to enjoy being here as much as possible so I edited a bit at a time. We have some magical days here as you’ve probably understood, I LOVE boat life and I’m in love with this place. I could easily spend a month here and just go around to different places. :-) Hope you like the video and that you see a bit more of how we have it, it’s usually so much easier to show it in a video. Talk later, HUGS <3

22 Responses to “FORMENTERA VLOG”

 1. Valerie on

  Janni, I really love your vlogs! You give me so much inspiration and you’re such a positive person. It gives me lots of energy! Keep up the good work <3 XXX

  Reply
 2. Ida on

  If your mask keeps fogging up, use a lighter to burn the inside of it, or a non abrasive toothpaste to scrub it. There’s always a film on the inside of new masks that’s gonna make it fog until you take it off :)

  Reply
 3. Emma on

  Jon sa i hans live att han vill att du ska visa mera kärlek🤔🙉Du har inte lagat på evigheter en bild där ni pussas:/ Jag hoppas att det snart kommer upp och kan du göra en morgon-kvällsrutin video med Jon???!!

  Reply
  • janni on

   Haha, vi skojar med varandra. ;-) Som sagt – vi behöver inte bevisa på sociala medier att vi gillar varandra. ;-) Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)