MENU
20:57 | July 4, 2017

OUT AND ABOUT

FOOD

Early dinner at Manuka in La Canada – so tasty!

Mycket mat här idag, haha! Det är ovanligt med två matinlägg på samma dag. ;-) Vi har haft en så härlig dag! Vi hängde hemma och jobbade på förmiddagen i vanlig ordning, och efter det kom pappa och hämtade upp oss och så åkte vi mot La Canada. Där strosade vi runt ett tag, kollade lite butiker och shoppade lite. Det var rea typ överallt, haha! Vi avslutade med en tidig middag på Manuka, ett ställe jag velat prova ett tag och jag blev så glad! Kanske inte det roligaste området för en härlig matupplevelse, men det var supergott, maten kom snabbt och jag hade svårt att bestämma mig för en rätt. Hade lätt kunnat beställa in fem olika bara för att testa. Efter det åkte vi ner till båten och kollade läget, handlade mat på vägen hem och nu kom vi tillbaka. Jag insåg att jag inte hade tagit upp mobilen en enda gång idag (förutom när jag tog dessa bilder) och det är ovanligt, men väldigt härligt. :-) Hoppas ni haft en fin dag så hörs vi imorgon, PUSS <3

//A lot of food here today, haha! It’s rare with two food-posts in one day. ;-) We’ve had such a nice day! We spent the morning working as usual, and after that my dad picked us up and we went to La Canada. We strolled around there for a while, checked out some stores and did some shopping. It was a sale going on everywhere, haha! We finished with an early dinner at Manuka, a place I’ve been wanting to try for a while and I got so happy! Maybe not the nicest location for a nice food experience, but it was so good, the food arrived quickly and I had a hard time deciding what to order. I could’ve easily ordered like five different dishes just to try. After that we passed by the boat to just check it, did some grocery shopping on the way back and now we’re home. I realized I haven’t checked my phone once today (except when I took these photos) and that’s rare, but very nice. :-) Hope you’ve had a nice day and I’ll talk to you tomorrow, HUGS <3

20 Responses to “OUT AND ABOUT”

 1. Lovisa Högkvist on

  Hej! Skulle inte du kunna göra en what i eat in a day fast vad du äter i en vecka? 😝 Alltså istället för en vloggvecka göra en what i eat in a day! Det är min favorit video att kolla på youtube så hade vart roligt om du gjort det! Kramar ❤️❤️

  Reply
 2. Elin on

  Mums! Ser hur gott ut som helst, ni har en anledning att gå tillbaka för att smaka andra rätter på menyn :-)

  Reply
 3. Barbora on

  Janni, can you please tell me how do you edit your photos that you take with your phone? I have the same phone, but I think that my photos don’t look as good as yours :( Love you and your posts <3 xx

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)