Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:57 | July 4, 2017

OUT AND ABOUT

Early dinner at Manuka in La Canada – so tasty!

Mycket mat här idag, haha! Det är ovanligt med två matinlägg på samma dag. ;-) Vi har haft en så härlig dag! Vi hängde hemma och jobbade på förmiddagen i vanlig ordning, och efter det kom pappa och hämtade upp oss och så åkte vi mot La Canada. Där strosade vi runt ett tag, kollade lite butiker och shoppade lite. Det var rea typ överallt, haha! Vi avslutade med en tidig middag på Manuka, ett ställe jag velat prova ett tag och jag blev så glad! Kanske inte det roligaste området för en härlig matupplevelse, men det var supergott, maten kom snabbt och jag hade svårt att bestämma mig för en rätt. Hade lätt kunnat beställa in fem olika bara för att testa. Efter det åkte vi ner till båten och kollade läget, handlade mat på vägen hem och nu kom vi tillbaka. Jag insåg att jag inte hade tagit upp mobilen en enda gång idag (förutom när jag tog dessa bilder) och det är ovanligt, men väldigt härligt. :-) Hoppas ni haft en fin dag så hörs vi imorgon, PUSS <3

//A lot of food here today, haha! It’s rare with two food-posts in one day. ;-) We’ve had such a nice day! We spent the morning working as usual, and after that my dad picked us up and we went to La Canada. We strolled around there for a while, checked out some stores and did some shopping. It was a sale going on everywhere, haha! We finished with an early dinner at Manuka, a place I’ve been wanting to try for a while and I got so happy! Maybe not the nicest location for a nice food experience, but it was so good, the food arrived quickly and I had a hard time deciding what to order. I could’ve easily ordered like five different dishes just to try. After that we passed by the boat to just check it, did some grocery shopping on the way back and now we’re home. I realized I haven’t checked my phone once today (except when I took these photos) and that’s rare, but very nice. :-) Hope you’ve had a nice day and I’ll talk to you tomorrow, HUGS <3


20 kommentarer20 kommentarer om “OUT AND ABOUT”

  Hej! Skulle inte du kunna göra en what i eat in a day fast vad du äter i en vecka? ? Alltså istället för en vloggvecka göra en what i eat in a day! Det är min favorit video att kolla på youtube så hade vart roligt om du gjort det! Kramar ❤️❤️

  Reply

  Oj, det känns jobbigt haha! Skulle glömma bort det under veckan, men kan absolut göra en dag. :-) Kram!

  Reply

  Wow, vilken bra kvalité din mobilkamera har! & så sjukt god maten såg ut. Kram

  Reply

  Mums! Ser hur gott ut som helst, ni har en anledning att gå tillbaka för att smaka andra rätter på menyn :-)

  Reply

  Love these photos, Janni! I really like the subtle grain on them and they just look really fun and in-the-moment! <3 I really want to visit Marbella just for all of the amazing food choices you have there hehe.

  http://milenawears.com

  x

  Reply

  Janni, can you please tell me how do you edit your photos that you take with your phone? I have the same phone, but I think that my photos don’t look as good as yours :( Love you and your posts <3 xx

  Reply

  I use VSCO cam, and it’s the only thing I use for my phone pictures. :-) Xx

  Reply

  Shit va fina bilder! Och jumpsuiten är ju to die for, VART har du köpt den!? :D

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.