Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:10 | June 15, 2017

TEATRO MARBELLA

Yesterday’s cozy dinner with the family – at Teatro!

Här är stället vi åt på igår – Teatro! Till att börja med så är lokalen drömmen, entrén är riktigt ball och man sitter utomhus hela middagen vilket jag älskar. Det blir ju aldrig riktigt kallt här på kvällarna under sommaren, så man kan alltid sitta utomhus. :-) Alla som var med och uppträdde var så grymma, på både sång och dans. Ibland fick vi ställa oss upp och dansa också, haha! Maten då, jag insåg att jag glömde fota en hel del mat vilket jag ser som ett bra betyg då jag fokuserade på mat och show för mycket för att komma ihåg att fota. ;-) Vi åt massa gott, mina favoriter var tryffelrisotton och fisken till varmrätt. Ni är många som frågar om tips på ställen här i Marbella så ska ni hit i sommar tycker jag ni ska prova det här en kväll! Nu är det ansiktsmask, Prison Break och chill i soffan som gäller. Hörs imorgon, PUSS <3

//This is the place we went to last night – Teatro! To start with the venue is the dream, the entrance is so cool and you’re sitting outside the entire dinner which I love. It never really gets cold here at night during the summer, so you can always sit outside. :-) Everyone who was in the show was so good, at both singing and dancing. Sometimes we had to stand up and dance as well, haha! About the food then, I realized I forgot to take photos of most of the food but I see that as I good thing because it means I focused on the food and show too much to remember to take pics. ;-) We ate lots of good food, my favorites were the truffle risotto and the fish for main course. Many of you ask for places to go here in Marbella so if you’re going here this summer I think you should try this for a night! Now it’s face mask, Prison Break and chill on the couch on the schedule. Talk tomorrow, HUGS <3


10 kommentarer10 kommentarer om “TEATRO MARBELLA”

    Hej Janni! Jag har läst din blogg och följt ditt liv länge och jag tycker att du verkar var en fantastiskt person! Nästa vecka ska jag och min familj åka till Marbella, Puerto Banus, och jag skulle bli jätteglad om du vill tipsa mig om fina platser eller roliga saker att göra när man är där! Eller kanske matställen som vi inte får missa? :-)

    Ska nämligen dit med släkten också så det skulle va kul att kunna tipsa om saker att göra/ställen att besöka då släkten rest hela vägen från USA för att träffa oss och vi vill då ut så mycket som möjligt av resan :-) Hoppas allt är bra med dig, kram!

    Reply

    Hej fina! Åh kul, hoppas ni kommer gilla det. :-) Jag har ätit lunch på Celicioso eller Delish, alt Fresh Food Cafe (jag måste dit, har inte varit där än i sommar haha). Middag hade jag antingen bokat Teatro för en rolig kväll, annars Monkey Club eller Nobu! Svårt med ställen, jag gillar att strosa runt i gamla stan även om vi inte gör det så ofta, men det är väldigt mysigt. :-) Kram!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.