MENU
13:55 | May 15, 2017

VILLA STARK

TRAVEL

Snaps from our villa here… Pretty insane!

Hej hjärtan! Vi njuter ordentligt av att vara här, vilket ställe alltså… Jag är här tillsammans med Revolve och ett stort gäng härliga tjejer, och vi bor i den här lilla villan. Eller okej, den är inte alls liten utan den är helt galen! Vi startade dagen med en god frukost med massa färsk frukt, sen låg vi vid poolen en stund och fotade massor. På kvällen åt vi middag på ett hotell som låg i närheten och gick och la oss tidigt, skönt för oss med jetlag. ;-) Idag ska vi börja dagen med yoga (klockan är snart 8 på morgonen här) och efter det ska vi åka till en strand och luncha. Jag njuter till fullo! Det är så himla mysigt att ha med Jon på det här, han brukar alltid vara upptagen och inte kunna följa med så jag blev glad när han kunde. :-) Det kommer vara svårt att lämna den här villan om några dagar, hade mer än gärna flyttat in för alltid, haha! Hörs sen, puss och kram <3

//Hey babes! We’re enjoying this place to the fullest, what an insane place… I’m here together with Revolve and a big group of amazing girls, and we stay in this small villa. Well ok, it’s not small at all, it’s insane! We started the day with a nice breakfast and lots of fresh fruit, and then we hung out by the pool for a while and shot lots of photos. At night we had dinner at a hotel that was close by and went to bed early, nice for us with jetlag. ;-) Today we’re starting the day with yoga (it’s almost 8 in the morning here) and after that we’re heading to a beach for lunch. I’m enjoying it to the fullest. It’s so nice to have Jon here with me, he’s usually always busy and can’t join so I got so happy when he said he could. :-) It will be hard to leave this villa in a few days, would love to move in here forever, haha! Talk later, kisses and hugs <3

29 Responses to “VILLA STARK”

 1. Anonym on

  När skall du och Jon åka till din 4 dagars lång födelsedagspresent med din kära Jon, utan kameror eller vloggar??

  Reply
 2. Olivia on

  Hej Janni! ÄLSKAR DIN YOUTUBE, du ger mig så mycket inspiration och styrka i vardagen!!!
  En fråga bara, vem är äldst av dig och din syster? Ni är så vackra!

  Reply
 3. Lina on

  Men vafaaan vad fint! Hade jag varit du hade jag ju bara valt att bosätta mig där, bytt ut alla lås och sagt att nu är det mitt!

  Reply
 4. N on

  Åh vad fint det ser ut! Men vad innebär det när man “åker med Företag” osv? Ska ni göra något arbete där eller vad är motprestationen? Betalar de resan/boende/allt? Eller är det bara go semester? Kram!

  Reply
 5. Laura Rantonen on

  Har jag missat något?? Sceollar runt men fattar inte vart det är ni är hahah.. Är det jag som är dum eller har du missat att skriva vart ni är? Ser Amazing ut oavsett!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)