MENU
14:39 | May 7, 2017

CUBA GANG

TRAVEL

I’ve had the best time with this group – my cheeks hurt! <3

Touchdown Europa och Sverige! Känns som jag inte har varit i Europa på evigheter, och det är ju faktiskt några veckor sedan nu. Jag kommer vara i Sverige till tisdag morgon då jag måste hämta upp mitt nya pass imorgon, skönt att få det gjort innan jag åker hem till Monaco igen. :-) Flygresan från Kuba gick bra, jag var bokad på ett annat flyg än de andra, lite oklart haha, men det gick så bra så. Jag hade planerat att sova hela resan men jag tror jag fick ihop totalt en timmes sömn, så jag är rätt sliten nu men ska försöka hålla mig vaken tills ikväll. Vilken resa det har varit! Det finns typ inga bilder på mig där jag inte har det största garvet ever typ, jag har skrattat så mycket och haft det underbart med gänget. Vi var verkligen ett riktigt bra gäng, underbara tjejer. <3 Jag har så mycket bilder kvar att visa er, speciellt nu när jag har internet igen haha! Hörs senare, massa kärlek <3

//Touchdown Europe and Sweden! Feels like I haven’t been in Europe in forever, and it is actually a few weeks ago now. I will be in Sweden until tuesday morning since I have to pick up my new passport tomorrow, nice to get it done before I’m going back home to Monaco again. :-) The trip from Cuba went great, I was booked at another flight than everyone else, a bit weird haha, but it was fine. I was planning to sleep the entire way but I think I got one hour of sleep, so I’m pretty destroyed right now but I will try to stay awake until tonight. What a trip it’s been! It’s almost impossible to find a picture of me where I don’t have the biggest smile ever, I’ve laughed so much and had the best time with the crew. We were such a nice group, lovely ladies. <3 I have so many pictures left to show you, especially now when I have internet again haha! Talk later, lots of love <3

12 Responses to “CUBA GANG”

 1. Anonym on

  Jag hoppas du träffar Jon snarast möjligast<3 Hoppas du skulle kunna föra vidare till Jon att han sa att han skulle börja blogga men har inte ännu?! Älskar dig
  ps. Jag drömde i förgår om Jon och dig, jag kom till ert lägenhet i Marbella haha.

  Reply
 2. Rebecca on

  Hej
  Älskar klänningen du har på första och andra bilden :) var är den ifrån? Måste bara ha en sån i sommar :)

  Reply
 3. Alice on

  Hej Janni!
  Brukar för det mesta följa dig genom Youtube och Jon, men har även lyckats hitta hit nu :)
  På den näst sista bilden bär du tillsammans med ett par blommiga byxor en nude/rosa spets top. Var kan man hitta den? Söker nämligen febrilt efter något liknade att ha på mig till studenten med ett par vita byxor. Tacksam för svar! <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)