MENU
18:43 | April 29, 2017

DENIM DRESS

OUTFITS

Stone Cold Fox dress (here!)/ Nelly shoes (here!) – adlink    Photos by Micha Wissen.

Här kommer en favoritlook – denimklänning och vita sneakers. Hur ball är den här klänningen? Jag är kär i den. Michan jobbar med Stone Cold Fox, ett märke jag har haft koll på i flera år, hon fotar massa kontent åt dom så hon har massa kläder här hemma. Det är typ allt jag vill ha på mig när jag är här, haha! Igår svängde vi förbi butiken så jag handlade med mig lite godbitar, en liknande klänning men i ett annat tyg till exempel. Ni kommer garanterat se den här snart! :-) Nu ska vi köra mini-moppar till Farmers Market, det blir nog en kaffe på favoritstället också. Mysig lördag!! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Here’s a favorite look – denim dress with white sneakers. How cool is this dress? I’m in love with it. Michan works with Stone Cold Fox, a brand I’ve had my eyes on for several years, she shoots a lot of content for them so she has lots of clothes here at home. It is all I want to wear when I’m here, haha! Yesterday we swung by their store so I bought some goodies, a similar dress but in another fabric for example. You will for sure see it here soon! :-) Now we’re gonna go on the mini scooters to the Farmers Market, I’m guessing we will have a coffee at our favorite place too. Cozy saturday!! Talk tomorrow, lots of love <3

19 Responses to “DENIM DRESS”

 1. Nathalie Andorff on

  :) :) takk for at du er en så inspirasjon!

  Et lite ønske! Kan du ikke få Jon til å lage en baby rosa douchebag 30 eller 50 l? 😁🌸

  Nathalie

  Reply
 2. Camilla on

  Hei! Jeg elsker hvordan vloggene dine er satt sammen, og de er kjempe bra. Jeg har lyst å begynne å lage vlogs når jeg er på event eller ute å reiser til min blogg også, men har aldri gjort det før. Hvilket program bruker du til å sette sammen klippene, legge på musikk osv?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)