Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:19 | April 20, 2017

MATCHING SET

RayBan glasses (here!)/ Loveshackfancy top (here!) and skirt (here!)/ Nelly bag (here!) and shoes (here!)  – contains adlinks

Hej babes! Såhär har jag sett ut idag, det är full sommar här. Underbart! Jag älskar ju matchande set och den här vippiga kjolen med en matchande tröja är perfekt enligt mig. Kjolen kommer jag använda med en vanlig vit t-shirt nästa gång, kanske med boots. Väldigt söt tycker jag! :-) Idag har vi varit och shoppat en helt ny garderob till Jon, jag fick vara stylist vilket jag älskade. Roligare att shoppa/styla någon annan tycker jag, haha! Han blev så fin, min underbara kille. <3 Vi avslutade dagen med sushi på favoritstället här i Calabasas, så nu är jag mätt och belåten och ska gå och lägga mig. Vi lägger oss tidigt här och går upp tidigt, jag är absolut en morgonmänniska och ingen nattmänniska… Hörs när jag vaknat, puss och kram <3

//Hey babes! This was my look for today, it’s full on summer here. Amazing! I love matching sets and this fluffy skirt with the matching shirt is just perfect according to me. I will wear this skirt with a basic white t-shirt next time, maybe even with boots. It’s just so pretty! :-) Today we’ve been shopping a new wardrobe for Jon, I got to be the stylist which I loved. It’s more fun to shop/style someone else in my opinion, haha! He looked so good, my amazing boyfriend. <3 We finished the day at our favorite sushi place here in Calabasas, so now I’m happy and full and will go to bed. We’re going to bed early here and wake up early, I am for sure a morning person and not a night person… Talk to you when I wake up, kisses and hugs <3


22 kommentarer22 kommentarer om “MATCHING SET”

  Håller alla mina tummar för att det kommer en vlog ifrån LA med Jon, Riley, Michaela och dig. Och stylingen! :D
  Så taggad :)

  kram kram, ha en grym dag!

  Reply

  Det kommer, har inte filmat ännu men jag ska göra det imorgon eller dagen efter :D Kram!

  Reply

  Looks really amazing sunny weather in LA and your outfit is so pretty!
  Same, I like the styling and choosing clothes for someone else is so fun and interesting!
  Love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply

  Hej Janni! Tycker du verkar vara en asskön person med sjukt snygg stil. Skulle bara ha en önskan till din blogg. Skulle du kunna skriva lite mer personligt? Din blogg blir kanske litelite tråkig i längden och jag (och säkert många fler) skulle gärna lära känna dig bättre och läsa lite mer personligt. Ta inte illa upp av min kommentar!! Älskar bloggen. Ville bara framföra en liten önskan. Kram på dig!

  Reply

  Hej söta! Jag tar absolut inte illa upp, jag tycker det är grymt att få feedback! Jag har aldrig varit speciellt personlig, eller jag skulle väl säga att jag är personlig men inte privat och det är något jag valt. Min youtube är lite mer “personlig” där ni får lära känna mig mer. Jag tycker det är lättare när man pratar! :-) Kram!

  Reply

  Hej fina Janni, jag undrar ifall du har något tips på en smidig lite mindre kamera som ändå håller bra kvalite? Det är en hel djungel där ute av kameror så tar emot alla tips jag kan få! Kramar

  Reply

  Åh jag vet tyvärr inte, det är nog bäst att fråga i en kamerabutik eller googla! :-) Kram!

  Reply

  Alltid så fiiin! Skulle ønske du lagde flere vloger, er så gøy å følge med <3 Klem!

  Reply

  Skönt med sommar för så är det inte direkt här i Sverige.
  Så fin väska,har själv tittat på den fast i andra färger,

  Reply

  Hej!

  Då du nästa gång gör ett inlägg med dina favoriter från nätbutikerna, skulle det vara roligt med temat “matching sets” till våren/sommaren!

  Kram

  Reply

  Vilken snygg klänningen!
   
  Jag har läst din blogg för två året och jag älskar den hela tiden mer och mer! Du är så inspirerande! Speciellt gillar jag dina videoklippen :)
   
  Ha det så bra!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.