MENU
8:07 | April 1, 2017

BRUNCH & CAKE

FOOD,TRAVEL

Our first stop in Barcelona – Brunch&Cake.

God morgon från Barcelona!! Förlåt för utebliven bloggning igårkväll, men så fort jag kom fram åkte vi in till stan och knallade runt tills sent. När vi kom hem igen gick vi och handlade middag, lagade middag och åt och eftersom vi är i Spanien var vi klara med maten vid typ 22.30. ;-) Superhärligt att vara här, som jag sa förut känns det som jag känt Tash i flera år men vi har seriöst känt varandra i några månader. Älskar när det är så! Första stoppet blev Brunch&Cake för lite fika. Vi beställde in Matcha-banana pancakes och delade på, sen beställde jag en kanel-cappuccino. Alltså, så gott och härligt ställe! Varenda maträtt som kom ut såg magisk ut, fattar inte hur dom kan presentera allt så fint haha! Man äter ju med ögonen också… ;-) Pankakorna var supergoda och smakade inte så mycket matcha, det kan ju bli ganska “gräsig” smak, men det smakade bara gott. Hett tips om ni är i Barcelona! Nu vaknade jag precis, först av alla i vanlig ordning, så jag har satt på en stor kanna kaffe så det är klart när dom vaknar. Vi ska dra och köra ett crossfit-pass nu på morgonen, så peppad! Hörs sen, puss <3

//Good morning from Barcelona!! Sorry for no blogging yesterday night, but as soon as I arrived we went in to town and walked around until late. When we got back home again we went and bought food, cooked dinner and ate and since we’re in Spain we were done with dinner around 10.30 pm. ;-) Super nice to be here, as I said earlier it feels like I’ve known Tash for several years but it’s seriously just a few months. Love when it is like that! First stop was Brunch&Cake for a snack. We ordered Matcha banana pancakes to share, then I ordered a cinnamon cappuccino. Ok, it was so good and it was such a nice place! Every dish that came out looked magical, can’t get how they can present everything so nicely haha! You also eat with your eyes… ;-) The pancakes were so tasty and didn’t taste too much matcha, it can be a pretty “grassy” taste, but it was just good. Great tip if you’re in Barcelona! Now I just woke up, first as usual, so I made a big pot of coffee so it’s done when they wake up. We’re heading for a crossfit workout this morning, so excited! Talk later, hugs <3

28 Responses to “BRUNCH & CAKE”

 1. Freckly on

  Looks so good, I will surely go there whenever I go to Barcelona.
  You should definitely come to Madrid next, I lacks a beach but it is beautiful as well, and if you enjoy nature i highly recommend you to visit Galicia, it is sometimes forgotten but it is magical.
  Best wishes xxxx

  Reply
 2. Alexandra V on

  Åh underbart! :) kan du inte göra en liten “mini-Barcelona-guide” nu när du är där? Eller fler tips på restauranger och fik eller uteställen man inte får missa om man åker dit en weekend? Vore toppen!!

  Reply
  • janni on

   Åh jag ska försöka, jag kommer blogga om alla ställen jag hinner gå till så förhoppningsvis hittar du några ställen. :-) Kanske inte sätter ihop en guide men ska försöka! Kram <3

   Reply
  • janni on

   Oh I don’t know… :-/ Not really in to beginner cameras or cameras, I just have the ones I use and know about them. :-) Xx

   Reply
 3. Basia on

  Hi ! I’m from Poland and I have to say that I found you on youtube about week ago and now you are my favourite blogger/vlogger :) You always look great ! Hava a nice time in Barcelona !

  Reply
 4. billig fodboldtrøjer on

  I was curious if you ever thought of changing the page layout of
  your blog? Its very well written; I love what youve got
  to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with
  it better. Youve got an awful lot of text for only having
  1 or two images. Maybe you could space it out better?

  billig fodboldtrøjer

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)