Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:34 | March 18, 2017

CELICIOSO

Yesterday’s spot – Celicioso!

God morgon hjärtan! Vi hade en superhärlig kväll igår, god mat och härligt sällskap. Ni vet när man tror att det har gått 1,5 timme max och det istället har gått typ 3,5 timme? Så kul hade vi och kom hem ganska sent. Jon vaknade tyvärr upp sjuk idag så nu är det min tur att ta hand om honom. :-) Får försöka dra med honom till Celicioso så han kan ta en “suicide shot”, den innehåller 100% ingefära, vi tog en varsin igår och det bränner verkligen i hela kroppen efteråt haha! Ni vet säkert redan att det här är ett favoritställe för mig, jag beställer typ alltid deras bowls och igår tog jag Acai-bowlen. Senaste gångerna har jag tagit deras matcha-bowl så det var dags för något annat. Mötte upp Itzi där också, alltid lika kul att ses! <3 Planerna för dagen är väldigt oklara, jag har ingen aning om vad vi ska hitta på faktiskt! Hörs sen, puss <3

//Good morning loves! We had a great night last night, good food and great company. You know when you think 1,5 hours passed by and instead it’s been like 3,5 hours? That’s how fun we had and got back home pretty late. Unfortunately Jon woke up sick today so now it’s my turn to take care of him. :-) Will try to make him go with me to Celicioso to have a “suicide shot”, which contains 100% ginger, we had one each yesterday and it truly burns in your entire body afterwards haha! You probably know by now that it’s a favorite place of mine, I almost always order their bowls and yesterday I ordered the acai bowl. The last few times I’ve had their matcha bowl so I thought it was time for something else. Met up with Itzi there too, always fun to see her! <3 The plans for the day is nothing, I have no idea what we’re gonna do actually! Talk later, hugs <3


19 kommentarer19 kommentarer om “CELICIOSO”

  Ingefära är verkligen toppen för kroppen ;)
  Superfina bilder du tar Janni, vilket objektiv är detta?
  Kram, hoppas du får en superduperdag! :) <3

  Reply

  Hade du möjligen kunnat göra ett inlägg på din blogg där du rekommenderar olika kameror som passar för nybörjare? Jag har själv aldrig provat systemkameror men är väldigt sugen på att lära mig mer om fotografering. Just därför är jag också väldigt dålig på vilken slags kamera som passar amatörer. Hade varit kul att höra vad Jon rekommenderar också :)
  Hoppas du får en toppenag!

  Reply

  Ser jättehärligt ut!! Ingefära-shoten låter underbar :D Perfekt kur mot förkylning.

  Reply

  Hej! Gud vilken fin jeansjacka! Var har du köpt den?

  Reply

  Hi Janni, your jeans jacket is fab! Where I can get these the same one? I’ve been hunting for oversize denim so long and yours is perfect.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.