MENU
9:02 | March 11, 2017

PINK BOOTS

OUTFITS

New Look jacket (here!)/ Nelly shirt (here!) and boots (nude color here!)/ Quay glasses (similar here!)/ Chanel bag – adlinks

Styled by Sebastian.

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår bra, vaknade upp utvilad och känner mig äntligen tillbaka från att ha varit sjukt. Usch, jag hatar verkligen att vara sjuk och inte känna att jag har energi. Här skiner solen och det känns som sommar så idag tänkte jag försöka lägga mig och sola en stund, få lite färg igen. :-) Ovan är en av mina favoritlooks från Paris, dom här bootsen gör allt! Dom har inte kommit in i rosa ännu men dom kommer snart, jag säger till (ska försöka komma ihåg!). Fick så otroligt många frågor om dom i Paris, man kan ju lugnt säga att jag syntes iallafall. ;-) Nu ska vi åka hem till min syster för lite frukost, mamma är här till idag så hon ska åka i eftermiddag. Jag vill passa på att träffa henne så mycket jag kan! Hörs senare, massa kärlek <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, woke up rested and I finally feel that I’m back from being sick. Oh how I hate being sick and not feel that I have energy. Here the sun is shining and it feels like summer so my plan today is to try to lay down and get some sun, get a tan again. :-) Above is one of my favorite looks from Paris, these boots does it all! They don’t have the pink color available yet but they will be in soon, I’ll let you know (will try to remember!). Got so many questions about them in Paris, I can just say that people could see me in these. ;-) Now we’re going to my sister for breakfast, my mom is here until today so she’s leaving this afternoon. I want to see her as much as possible! Talk later, lots of love <3

24 Responses to “PINK BOOTS”

 1. Li on

  Hej janni!
  Tack för en inspirerande blogg!
  I sommar ska jag på bröllop & tänkte kolla om du, som har så bra smak, skulle kunna göra ett inlägg med långklänningar som tips :) (gärna några med längd på ärmarna också)
  Om du känner att du har lust & tid såklart!

  Reply
 2. Emma on

  Hej Janni, har det hänt något med dig och Jon eftersom ni inte pussas längre och skulle du villa gifta dig med honom, har ni tänkt flytta från Monaco, hade Jon lägenheten i Monaco före ni var ihop eller?

  Reply
 3. Yuna Vergult on

  I love your confidence in every picture and outfit, you know you are totaly rocking this outfit and i’m happy you know that! Big inspiration for me 😍

  Love from Belgium
  Yuna xxx

  Reply
 4. Vilde on

  Wow, girl… You are too damn beautiful!!
  I just Wonder What size Do you have in the dress?
  And the shoes – OMG!
  You are such an inspiration to me.

  Lots of love<3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)