MENU
10:55 | March 10, 2017

PARIS MOMENTS

Uncategorized

Paris time with my girl <3

God morgon babes! <3 Hur mår ni? Vi tog mega sovmorgon idag, men ändå vaknade vi tröttare än någonsin haha! Ni vet vad jag alltid säger – så fort jag kommer till Marbella slappnar jag av och blir trött i några dagar. Kan bero på att vi var sjuka i Paris och gjorde tusen saker, men oj vad jag saknar Tash redan. Vilken tjej! <3 Vi kommer hänga massor framöver, så vi ska bara boka in vart, när och hur. :-) Nu ska jag slänga på mig en klänning (det ska bli 28 grader idag!) och sen ska jag åka med mamma och familjen till Sotogrande för lunch. Mysigt! Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? We slept in big time today, but still woke up more tired than ever haha! You know what I always say – as soon as I arrive to Marbella I relax and get tired for a few days. Might be because we were sick in Paris and still did a thousand things, but oh I miss Tash already. What a girl! <3 We will hang out a lot from now, so we just have to book where, when and how. :-) Now I’m gonna put on a dress (it will be 28 degrees today!) and then go with my mom and the family to Sotogrande for lunch. Cozy! Talk later, HUGS <3

18 Responses to “PARIS MOMENTS”

 1. Anna on

  Vart är dina ringar och armband från? Röd/velvet armband.

  Fina fina du! Du inspirerar så mycket. Du verkar vara en sån fin människa. Ser upp till dig verkligen. Att du så lätt på allt och är så positiv.

  Reply
 2. BRANX on

  omg 28°C!?? I want that too, send us some sunshine pls, we need it.
  Beautiul pictures :)
  You made me discover the shop that sell those amazing yellow sunnies! Thank YOU! I’ve been searching for yeeeaarss haha

  hugs

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)