MENU
21:13 | March 9, 2017

PARISIAN BALCONY

OUTFITS

Make up and hair: La Biostetique Paris/ Jumpsuit from Lana Mueller

Hej hjärtan! Jag har haft en riktigt mysig dag med familjen, hängt, promenerat och tagit igen tid. Jon kom hit också så det är mysigt att ha alla här. <3 Jag har glidit runt i träningskläder och lekt med barnen så jag har inte fotat något direkt haha! Bjuder istället på lite bilder från Paris och plåtningen vi gjorde med Lana Mueller istället. Jag ÄLSKAR den här jumpsuiten, den satt som en smäck och färgen var så himla fin. Passade väldigt bra ihop med det lockiga håret och sminkningen (varför lär jag mig inte hur jag sminkar mig så här!?!). Nu ska jag försöka redigera lite vlogg från den sista delen i Paris, vi kom nyss hem efter indiskt till middag. Proppmätt och glad över att vara tillbaka. :-) Hörs imorgon babes, hoppas ni har en fin kväll. Puss och kram <3

//Hey loves! I’ve had such a nice day with the family, just hung out, walked and catching up time. Jon got here too so it’s nice to have everyone here. <3 I’ve been walking around in training clothes and played with the kids so I haven’t really used my camera haha! Here are some pics from Paris and the shoot we did with Lana Mueller instead. I LOVE this jumpsuit, it fitted perfectly and the color was so nice. Looked really good together with the curly hair and the make up (why can’t I learn how to do make up like this!?!). Now I’m gonna try to edit the vlog from the last few days in Paris, we just got back home after dinner at the indian place. Super full and happy to be back here. :-) Talk tomorrow babes, hope you’re having a great night. Kisses and hugs <3

22 Responses to “PARISIAN BALCONY”

 1. Thao on

  Så fine bilder av deg! Jeg lurer på om du skal være mye i Marbella frem til sommeren? Bor nå i Malaga og vil gjerne dra til Marbella, Puerto Banus. Hadde vært gøy om jeg traff deg f. eks i Puerto Banus mens jeg var der. Du er en av favoritt bloggerne mine. :)

  Reply
 2. Yuna Vergult on

  Love the color 😍

  Maybe you could do another Q&A sometime? To talk about your up coming plans the next few weeks?

  Love from Belgium
  Yuna xxx

  Reply
 3. Viktorija on

  Hey, Janni! You look absolutely stunning in these shots! I guess it’s the Parisian vibe ;)
  Also, it’s so nice to see you back home with your family, you look calm ;) Have a great time!
  xoxo

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)