MENU
9:24 | January 31, 2017

PATTERNS

OUTFITS

Top from Spain/ Na-Kd choker (here!)/ Skirt from the market in Zanzibar/ Phillip Lim bag (similar color here!)/ Giuseppe Zanotti shoes (another color here!) -contains adlinks

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super, vaknade av en kille som kom hem med kaffe från cafét nedanför lägenheten. Det märks att han varit i LA ett tag, han går ut och köper kaffe istället för att göra eget här hemma haha! Ganska mysigt tycker jag. :-) Här är en look från Zanzibar, jag sa ju att jag köpte en kjol där borta i en liten butik när vi var i deras by. Jag älskar den! Färgerna är mina favoriter och jag tyckte det var extra kul att ha på mig något jag köpt där. Nu ska jag dra på mig träningskläder, sätta på musik i öronen och ta mig ut på en promenad. Jag har haft känningar i halsen i typ två veckor (sen vi kom till Zanzibar) men imorse vaknade jag och halsen känns bra. Äntligen! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, woke up by a guy who came home with coffee from the café below our apartment. I can tell he’s been in LA for a while, he goes out to buy coffee instead of making his own at home haha! Pretty cozy I think. :-) Here’s a look from Zanzibar, I mentioned that I bought a skirt over there in a small store when we went to their village. I love it! The colors are my favorites and I thought it was extra fun to wear something I bought over there. Now I’m gonna change in to training clothes, put music in my ears and head out for a walk. I’ve felt something in my throat for about two weeks (since we arrived to Zanzibar) but this morning I woke up and I didn’t feel anything. Finally! Talk later, HUGS <3

25 Responses to “PATTERNS”

 1. Lina on

  Meeen såklart kjolen var köpt på en marknad!! ALLTID så när man hittar ett plagg som är det finaste man sett, då är det typ “Tack den har jag ärvt!” / “Den köptes för 10 år sedan så den finns inte kvar” / eller “Den köptes på en marknad någonstans där du aldrig kommer få tag på en till”.
  Himla fint iallafall!! <3

  Reply
 2. Sydneymamman on

  Vi går också ut och köper kaffe några gånger i veckan, det känns så lyxigt. Jag älskar kjolen! Den hade lika bra kunnat vara tagen direkt från runwayen på något av de stora märkena.

  Reply
 3. Linn on

  alltså zanzibar!!! dör. själv uppvuxen delvis i kenya och åkte ofta till lamu (kenyas version av zanzibar) så dina foton får mig att färdas rätt tillbaka dit. tack för det. älskade verkligen dina vloggar därifrån och längtar tills att jag åker dit i april!

  Reply
 4. Amanda on

  Hej Janni!
  Jag undrar om du skulle kunna dela med dig av dina favoritrecept på nyttiga smoothies, alltså typ “green smoothies”. ÄLSKAR din blogg!! Kramar

  Reply
 5. Nathalie on

  Hi Janni,

  I love your blogs and vlogs! Your outfits are always on point, such an inspiration. You’ve probably answered this question a hundred times, but where is your necklace from? The golden with the round hanger?

  Thanks in advance! X

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)