Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:15 | January 11, 2017

MARBELLA WALK

One last morning walk here in Marbella before it’s time to leave!

Hej babes! Jag har snott min systers dator nu, tur att hon har fullt upp med kidsen så inte hon behöver den hela dagen. ;-) Vi gick ut på en skön prommis iallafall och jag insåg att det är min sista för den här gången. Känns konstigt att jag ska åka imorgon, har varit så skönt och kul att vara här med min syster och barnen. Vi har lekt, busat, myst och bara haft det skönt. Välbehövligt och en härlig start på året! :-) Vi gick vid stranden och en sväng i hamnen och nu är vi hemma och har precis ätit lunch. Vi ska åka upp till vårt hus en sväng så jag kan packa lite och så tänkte vi träna på taket. Tror Livia kan tycka det är kul! Hörs senare, puss och kram <3

//Hey babes! I stole my sisters computer now, luckily she’s busy and have her hands full with the kids so she doesn’t need it all day. ;-) We went out for a nice walk and I realized it was my last walk here for this time. Feels weird that I’m leaving tomorrow, it’s been so nice and fun to be here with my sister and the kids. We’ve played, laughed, cuddled and just had a great time. Very needed and a great start of the year! :-) We walked by the beach and then a tour around the port and now we’re back home and just had some lunch. We’re heading up to our house soon so I can pack my stuff and then we’re planning a workout on the rooftop. I think Livia will like that! Talk later, kisses and hugs <3


18 kommentarer18 kommentarer om “MARBELLA WALK”

  Åh vad härligt det ser ut! Här i Sverige är det inte så trevligt vänder hehe..

  Reply

  Does your sister has a husband or a boyfriend?
  Great photos! :)

  Cheers

  Reply

  Det ser så härligt ut! Underbart att få umgås så mycket med sin familj! :)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.