MENU
18:37 | November 28, 2016

BOOTS MADE FOR WALKING

OUTFITS
janni-deler-boots-made-for-walking-rebeccabjornsdotterl1180449-redigera janni-deler-boots-made-for-walking-rebeccabjornsdotterl1180506-redigera janni-deler-boots-made-for-walking-rebeccabjornsdotterl1180419-redigera-copy janni-deler-boots-made-for-walking-rebeccabjornsdotterl1180434-redigera-redigera janni-deler-boots-made-for-walking-rebeccabjornsdotterl1180525-redigera janni-deler-boots-made-for-walking-rebeccabjornsdotterl1180469-redigera

Nelly hat (similar here!)/ Na-Kd shirt (sold out)/ Moschino belt (here!)/ Leowulff bag/ Rebecca Björnsdotter shoes (here!) – contains adlinks

Gårdagens look kommer här! Mysig tröja, ett nytt skärp och ett par riktigt balla boots! :-) Jag fortsätter med spetsiga klackar, har börjat gilla det mer och mer… Det känns som det var sjukt länge sen jag hade hatt på mig och jag har faktiskt saknat det, förut hade jag hatt väldigt ofta så får försöka komma ihåg det i framtiden. ;-) Idag har varit fullt upp, jag har försökt jobba undan så mycket jag kan då vi ska resa i 20 timmar, körde ett träningspass (bästa som finns innan en lång resa!), mötte upp Allegra och käkade lunch och sen har jag packat klart. NU är jag redo att dra till Bali! Åh vad det ska bli härligt att komma tillbaka, jag älskar verkligen stämningen där, djungeln, den aktiva livsstilen och maten. Allt helt enkelt! Hörs imorgon, dags att flyga. Puss och kärlek <3

//Here’s yesterdays look! Comfy sweater, a new belt and a pair of super cool boots! :-) I’m continuing with the pointy heels, starting to like it more and more… It feels like I haven’t worn a hat in ages and I’ve actually missed it, before I used to wear a hat often so I have to try to remember it from now on. ;-) Today’s been busy, I tried to get as much work out of the way as possible since we’re gonna travel for 20 hours, did a workout (the best thing there is before a long trip!), had lunch with Allegra and then I packed all my stuff. NOW I’m ready to go to Bali! Oh it will be amazing to come back, I really love the atmosphere there, the jungle, the active lifestyle and the food. Just everything! Talk tomorrow, time to fly. Kisses and love <3

18 Responses to “BOOTS MADE FOR WALKING”

 1. Michaela Laavih on

  Janni har en fråga som jag jätte gärna vill ha svar på! I din vlog: PERFECT DAY IN THE MALDIVES så filmar du Jon vid 5:43, vad använder du för kamera då och vad kostar den?

  STORA kramar :D

  Reply
 2. Rebecka on

  Härligt med Bali! Hade varit underbart med en liten Bali-guide med alla dina heta tips med alltifrån matställen till platser man inte får missa och saker att göra! Ska kanske dit till våren i samband med en Australien-resa :)
  Massa kramar till dig fantastiska Janni <3

  Reply
 3. Nelly on

  Hej Janni!
  Jag undrar om du på något sett är släkt med Alexandra Rapaport (med tanke på en av hennes senare bilder på instagram)??

  Reply
 4. EM on

  Hej Janni! Tack för en superblogg som jag ofta kikar in på! Har en fråga som jag inte vill fråga på ett kritiskt sätt utan mer bara för att höra dina tankar. Hur tänker du kring din påverkan på miljön med alla dessa resor, och dessutom mycket nya kläder etc väldigt ofta? Jag reser också ganska mycket men har på senare tid fått så mycket samvetskval kring detta. Kollat upp klimatkompensations-lösningar och det funkar ju såklart att skänka pengar men känns ändå inte 100%. Så tänker att jag helt enkelt måste dra ner på resandet, även om det tar emot. Önskar det fanns en bättre lösning. Har du några tankar kring detta? Jag vet att du äter vego (jag med) men blev lite uppgiven när jag förstod att en resa Stockholm-Thailand (eller liknande) motsvarar fyra års (!!!) avstående från kött. Som sagt, ingen kritik, bara nyfiken och i behov av lite inspiration / hopp om den här världens framtid.. Kram!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)