MENU
17:36 | October 15, 2016

EXPLORING ISLANDS

TRAVEL,Uncategorized
janni-deler-exploring-maldivesl1130522 janni-deler-exploring-maldivesl1130683 janni-deler-exploring-maldivesl1130687-copy janni-deler-exploring-maldivesl1130834 janni-deler-exploring-maldivesl1130518 janni-deler-exploring-maldivesl1130841-copy janni-deler-exploring-maldivesl1140009

Went to a super cool island yesterday – Himmafushi.

Här var vi igår… Magiska ö! Vi visste inte riktigt vad som väntade när vi åkte dit, vi trodde att det skulle vara en fin strand och någon matbutik där vi kunde köpa snacks haha! Men – det slutade med att vi gick runt den här ön i typ 2,5 timme och bara tittade! Varenda hus var i någon härlig färg, det var palmer överallt, vi köpte färska kokosnötter och bara njöt. Det var två tjejer som cyklade runt oss och dom var så otroligt söta! Klackskor, prinsessklänningar och bara världens största leende. Väldigt glad över att vi är här på en båt, vi får se så många ställen under våra dagar här vilket är fantastiskt! Hörs imorgon babes, hugs <3

//This is where we were yesterday… Magical island! We didn’t really know what to expect when we went there, we thought it would be a nice beach and some kind of store where we could buy snacks haha! But – it ended up with us walking around that island for about 2,5 hours just looking around! Every house was painted in a nice color, there were palm trees everywhere we bought fresh coconuts and just enjoyed. Two girls biked around us and they were so cute! Heels, princess dresses and just the biggest smile. I’m so glad we’re here on a boat, we get to see so many places during our days here which is amazing! Talk tomorrow babes, hugs <3

14 Responses to “EXPLORING ISLANDS”

 1. Olivia on

  Åh vad ni ser ut att ha det bra.
  Älskar verkligen dessa bilderna, undrar hur just dessa bilderna är redigerade? Tusen tack för en fantastisk blogg. :)

  Reply
 2. Sofia on

  Hej! Kan inte du göra en surfvlog? Typ där du visar grunderna för den surfingen du gör? Tvinga ut Marcus att visa? Just eftersom du och killarna är iväg nu så skulle det vara kul att se dig surfa lite också :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)