MENU
18:19 | September 28, 2016

TOMORROW

Uncategorized
janni-deler-jon-olssonl1090982 janni-deler-jon-olssonl1090993

Me and my love <3

Åh imorgon ska jag äntligen få träffa den här killen ovan! Som jag har längtat… Det blir verkligen värre att vara ifrån varandra när man är van att umgås. Konstigt, det borde vara tvärtom! Han har ju varit kvar i USA sen jag åkte därifrån, vilket känns som en evighet sen. Tror ändå att det har varit bra att jag har fått vara i Monaco lite själv, nu när jag bor här så måste det ju kännas okej att vara här själv. :-) Det gör det verkligen, är så glad över att jag träffat vänner som bor här och som jag har väldigt kul med. Jag bjöd med Allegra för ett event i Cannes ikväll, Hugo Boss öppnar en ny butik så vi ska dit och kolla in den och klämma på deras nya kollektion. Ska bli superkul! Puss babes <3

//Oh tomorrow I’ll finally get to meet this guy again! I’ve missed him so much… It gets even worse to be apart when you’re used to hanging out. Weird, it should be the opposite! He’s been in the US since I left, which feels like ages ago. I still think it’s good that I’ve gotten to be in Monaco a bit by myself, now when I live here it has to feel okey to be here alone. :-) It sure does, I’m so glad I’ve met friends who lives here and I have a lot of fun with. I invited Allegra to go with me to an event in Cannes tonight, Hugo Boss is opening a new store so we’re going there to check it out and see their new collection. Will be super fun! Hugs babes <3

10 Responses to “TOMORROW”

 1. Lies on

  Hey Janni,
  First time posting a comment, but I’m following your blog for a while now!
  I just wanna say that ur pictures are more then beautiful!!
  Lovelovelove it.
  My only tip is, maybe you can replace the advertisements on your blog. The pictures are way to beautiful to be bothered by Netflix all the time!

  Big hugs

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)