Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:33 | July 2, 2016

WATERMELON

janni-deler-watermelonDSC_8853 janni-deler-watermelonDSC_8914 janni-deler-watermelonDSC_8938

Watermelon with a spoon <3

God morgon babes! Här njuter vi för fullt. Finns det något godare än att äta vattenmelon med sked? Jag älskar det! :-) Så himla gott, fräscht och så känns det återfuktande på något sätt. Vi vaknade nyss till ett vindstilla Formentera, jag kan inte ens förklara hur härligt det är att vakna på en båt mitt ute i vattnet. Jag har berättat förut att vi åkte mycket båt när jag var yngre så det ger mig något slags lugn i hela kroppen. Det bästa som finns <3! Ska försöka filma lite under dagen så jag kan visa er en video härifrån imorgon, tycker ju som sagt att det är lättare att visa hur det faktiskt är då. :-) Ha en fantastisk dag så hörs vi senare, PUSS!

//Good morning babes! We’re enjoying this to the fullest! Is there anything better than having watermelon with a spoon? I love it! :-) So tasty, fresh and feels hydrating some how. We just woke up to a a calm Formentera, I can’t even explain how nice it is to wake up on a boat in the middle of the water. I’ve told you guys before that we went out with our boat a lot when I was younger so it gives me some kind of calm in my entire body. The best thing there is <3! Will try to film some during the day so I can show you a video from here tomorrow, I think it’s easier to show you how it actually is that way. :-) Have a great day and I’ll talk to you later, HUGS!


27 kommentarer27 kommentarer om “WATERMELON”

  Vad använder du för effekt på bilderna????
  Eller du kanske inte ens behöver det haha..

  Reply

  Ingen effekt, men redigera ljus osv i Lightroom :-)

  Reply

  Hvilken effekt bruker du på bildene dine?? De er så fiine! Desperat?

  Reply

  Og, kunne du laget ett innlegg hvor du forklarer og viser hvordan? Har appen lightroom, men vet ikke hva jeg skal bruke! Tusen takk!

  Reply

  You’re such an inspiration ?
  I don’t know if you’ve already answered this question but do you have snapchat? :)

  Reply

  Janni! Vad har du för storlek på den baddräkten? Sugen på att beställa densamma, men osäker på om jag ska välja XS eller S :)

  Reply

  Janni! Älskar dina och Jons videobloggar! Kan inte du rekommendera någon kamera som fungerar under vatten också? Som man kan ha med sig på stranden osv? :) Vill verkligen skaffa en nu till sommaren!

  Reply

  Åh tack fina! Vi har använt gopro under vatten bara :-) Kram!

  Reply

  Love your photos! Wishing you yet another magical day in paradise! :)

  Reply

  Hej Janni! Jag har en fråga, din svarta axelväska från River Island, med “fyrkanter” på, vill du sälja den till mig? Kram :)

  Reply

  Hi Janni, I was just wondering where your hat is from!! You look so stunning xx

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.