MENU
17:23 | July 31, 2015

SUMMER LOOKS

OUTFITS
jannideler-looks-summer2015

Some of my looks from this summer, pick a favorite! (You’ll find all the pieces in the outfit-category)

Här kommer en liten outfit-throwback från den här sommaren. Nu har jag packat ner allt och lämnat lite saker här, buuhuu. :-( Anyway, mycket rött och blått i vanlig ordning. Älskar de färgerna helt enkelt! Att hålla handen i håret har tydligen blivit min nya grej, haha! Vet oftast inte vad jag ska göra med handen som inte har en väska, så då åker den upp i håret ser jag här. ;-) Nu vill jag veta vilken er favorit är? Jag kan inte bestämma mig eftersom jag gillar alla, men ska klura lite så får ni veta min favorit sen! Ha en skön fredag hjärtan, PUSS!

//Here’s an outfit-throwback from this summer. Now I’ve been packing it all in my bags and left some stuff here, buhuuu. :-( Anyway, a lot of red and blue as usual. Just love those colors, it’s as simple as that! To have my hand in my hair is apparently my new thing, haha! Usually I don’t know what to with my other hand that’s not holding a bag, so I can see that’s when it’s ending up in my hair. ;-) Now I want to know your favorite? I can’t decide since I like them all, but let me think for a while and I’ll tell you my favorite later! Have a great friday babes, HUGS!

24 Responses to “SUMMER LOOKS”

 1. Susannah on

  Älskade looken med leopardkjolen och den blåa väskan, så snyggt ihop!! Gillar också den första outfiten jättemycket :D

  Reply
 2. Kanni on

  I really like the first grey set – so simple but looks so damn good. Maybe it’s just the fact that you look good in everything :) And the red mini dress looks absolutely stunning! Also the black cold-shoulder top outfit looks so chic..It’s really hard to say which one I like the best :P I also like the after the massage shoot outfit..Love your style! Hugs! :)

  Reply
 3. Kerli on

  Hei!:) To be honest, i love all the outfits :D Your blog is really my favourite-I like your style, like to look your pictures and to see how happy and positive you are :) Thanks for sharing everything. Good luck to You :)

  Reply
 4. Lorna on

  hei Janni!! I love all of your outfits! Especially the pink shorts from Nelly! I love the pink shirt and white shorts as a daily outfit and the white co-ord as an evening outfit! I love your outfits so much you’re an inspiration for me! Have a wonderful evening xxx

  Reply
 5. Clara on

  Sätt gärna nummer i hörnet på bilderna, så blir det enklare för dina läsare att kommentera och välja (även om det kanske säger sig självt att man räknar fr. v) :) Älskar alla outfits, men 1, 2, 4, 6, 12 och 14 vinner!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)