Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:36 | February 26, 2015

LADIES NIGHT

janni-deler-ladies-nightDSC_1911 janni-deler-ladies-nightDSC_1908 janni-deler-ladies-nightDSC_1904 janni-deler-ladies-nightDSC_1895 janni-deler-ladies-nightDSC_1900 janni-deler-ladies-nightDSC_1899

Cozy dinner with the girls (and Bella!).

Kom nyss hem från en supermysig middag med tjejerna. Bella var med också såklart (hunden)! Mira stod för maten och jag har kommit fram till att hon är en mästerkock! Vi åt tabbouleh, hummus, pitabröd, rödbetor med fetaost och vego-biffar. Blev en vegetarisk middag som smakade fantastiskt. Älskar att köra en middag en torsdag, snacka tjejsnack och halvt kicka igång helgen. Vi drack ett glas bubbel också, bara för att. ;-) Nu ska jag varva ner och sova snart, måste visa mitt hår imorgon också. Lika nöjd som alltid! Puss och god natt fina ni. <3

//Just got back from a super cozy dinner with the ladies. Bella joined as well (the dog)! Mira made the food and now I got to the conclusion that she’s a master chef! We had tabbouleh, hummus, pita bread, beets with feta cheese and vego-beefs. Turned out to be a vegetarian dinner that tasted amazing. Love to go for dinner on a thursday, girl talk and almost kick starting the weekend. We had a glass of bubbles as well, just because we could. ;-) Now I will chill and sleep soon, have to show you my hair tomorrow too. I’m just as happy with it as always! Kisses and good night babes. <3


13 kommentarer13 kommentarer om “LADIES NIGHT”

  Hej Janni,
  Tycker att du har en fantastisk blogg och läser den ofta. Keep up the good work! Dock vill jag påpeka att reklamen på din sida är riktigt irriterande. Din sko reklamen hamnar mitt i hela bloggen vilket gör det svårt att se dina inlägg och bilder då den kapas av Din Sko bilderna. Jag hittar inte någonstans där jag kan ta bort reklamen. Sjukt irriterande och jag får inte någon bra produktintryck av din sko utan stör mig på dem. Jag vill kunna se dina inlägg ordentligt! Hoppas du kan göra något åt detta för i övrigt tycker jag att du har en toppenblogg! Vänliga hälsningar Emelie

  Reply

  Hej Emelie! Mailade detta vidare, har du fortfarande problem? Kram!

  Reply

  Vart kommer de svartvita underläggen ifrån?

  Reply

  Vet tyvärr inte, mira hade beställt av någon kompis… :/

  Reply

  Hej I am Elsa from The Vogue Code. We would like you to join us to a trip to Milan. If you want to know more, contact us.

  Reply

  Hej Janni! Har du några tips för snygga kjolar inför våren/sommaren? :)

  Reply

  Åh vad gott med vegetariskt och vovven är otroligt söt :-)

  Reply

  Hej! Du som gillar god mat, jág kan rekommendera kokboken Plenty av Ottolenghi, fantastiska recept, som t.ex. Vitlökspaj (!!!)
  A

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.